Süper Amatör Küme B grubu 23.Haftanın Maçları

featured

Yeşilyurt  unvan söktü 2-0

Süper Amatör kümede namağlup lider İzlog Pamukova  artık namağlup değil. Yeşilyurt Belde deplasmanda ilk yarıda Hacıkışlada 1-1 berabere kaldığı İzlog Pamukovasporu 2-0 yenerek liderin elinden namğlup unvanını aldı. Pamukovada ki mücadelede ilk yarı başladığı gibi golsüz bitti.0-0

YEŞİLYURT LİDERİ SARSTI

Pamukoavadaikinci yarıda konuk Yeşilyurt Belde maça ağırlığını koydu. İkinci yarının onuncu dakikası oynanırken 55 dakikada Furkan attı deplasmanda Yeşilyurt 1-0 öne geçti. 75 dakikaya kadar karşılıklı ataklarla gecen mücadelede maçta son sözü Yeşilyurdun Kocaalispordan renklerine bağladığı Hamdi Alşan söyledi ve Yeşilyurt Pamukovadan unvan söken takım olarak evine döndü. 2-0

******

Akçay Erenleri ateşe attı 2-1

Hacımercanda gecen hafta Erenlerde Serdivan maçına çıkmayan Akçay, düşme hattında yer alan Erenlersporla oynayacağı maça çıkarak aldığı sonuçla Erenler  ve Kışlaçay arasında cereyan eden düşme mücadelesine farklı hesaplar yükleyen takım oldu. Karşılaşmada 20 dakikada Erenlerspor Ömer Şamlının oyundan atılmasıyla on kişi kaldı. İlk yarısı 0-0 biten mücadelede  ikinci yarıda Akçayspor Cihatla 1-0 öne geçti. 10 Kişilik Erenlerspor  Talha ile 1-1 buldu. Karşılaşma uzun süre bu skorla devam ederken 90+5 de Oktay baltanın golüyle Akçayspor sahadan 2 -1 galip ayrıldı. Bu maçta Erenlerspordan maçın hakemi Yücel Demire büyük tepki geldi.

*****

Geyvenin playof inadı 3-0

Geyvespor sahasında ligte hiçbir iddası olmayan Kocaalisporu 3-0 yenerek playof inadını sürdürdü. Siyah beyazlı ekibe üç puana taşıyan golleri sırasıyla Semih, Oğuz  ve Gürkan kaydetti. Geyvespor bu galibiyetle geri kalan haftaların içine playof iddasını soktu.

Alaağaçspor Serdivanı tek golle geçti 1-0

Akyazı Atatürk stadında üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada ev  sahipi  Alağaçspor istediği üç puanı penalty dan ,Ömerin attığı golle elde etti. 1-0 Zorlu mücadelede ilk yarıda Serdivan  sahadaon kişi kaldı. İkinci yarıda ev sahipi Alağaçsporda alperin atılmasıyla  on kişi kaldı. Kırmızı kart sonrası oyunda daha baskılı olan, gole daha çok yaklaşan serdivan gol noktalarına başarılı olamayınca Alaağaçspor sahadan 1-0 galip ayrılarak Playof iddası içinde kaldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!