Süper Amatör Küme A grubu 23.Haftanın Maçları

featured

Birlik tam gaz 5-0

Kazımpaşa Birlik ilk yarısı 0-0 biten maçta istediği üç puana ikinci yarıda uzandı. Ligde ilk yarıdaki iddialı görünümünden uzak, elindeki kadroyu dağıtan Taraklı karşısında Kazımpaşa Birlik baştan sona üstün oynadığı maçın ilk yarısında Günerle penaltı kaçırdı. Penaltıyı Taraklı kalecisi kurtardı ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 bitti.

DOĞUKAN MANAVOĞLU KLİTİ AÇTI

Kazımpaşa Birlik ikinci yarıya iki değişiklik yaparak girdi. Oyuna ikinci ayrıda Utkunun yerine giren Doğukan manavoğlı ikinci yarı başlar başlamaz 46 dakikada attığı golle Taraklı kilidini açtı. kazımpaşa birlik golden sonra ataklarını dahada sıklaştırdı. 60 dakikada Berk Azap attı Birlik rahatladı 2-0 Bu golün ardından 75 de Doğukan manav kendinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. 3-0  77 de kerim ,88 de Yağız attı Kazımpaşa Birlik Taraklıyı 5-0 la evine yolcu etti.

*****

Ferizli koltuğu kaptı 8-0

Süper Amatör küme a grubunda As Akyazı ile liderlik yarışı içinde olan Ferizlispor Erenlerde ligden düşen Sakarya caddesini farklı yendi. 8-0   Sakarya Caddesi karşısında güle oynaya üç puana uzanan Ferizlisporun bu maçta gollerini Aziziyeden geldikten sonra Ferizli forması altında bir çok maçı boş geçmeyen sinan (3) Ferdi ,Furkan Öztürk, Bedirhan ,Ergin ve Ersin kaydetti . Bu sonuçla AsAkyazının evinde Arifiyeye kaybetmesinin ardından liderlik koltuğu bir kez daha Ferizlisporun oldu.

*****

Aziziye koptu 2-2

Süper Amatör kümede hayal kırıklığı yaşayan Karasu Aziziyespor deplasmanda genç Bekirpaşa ile  Emirlerde oynadığı maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Kocaali Sahil yenilgisiyle Playof umudunu büyük ölçüde yitiren Karasu Aziziyespor bu beraberlikle hedeften iyice koptu.. Karşılaşmada ev sahibi Bekirpaşanın gollerini Mehmet, Melih, K.Aziziyenin gollerini ise Melihle ,Berat kaydetti

****

Sahil zorda olsa kazandı 2-1

Süper Amatör küme a grubunda Playof umudu olan Kocaali Sahilspor sahasında genç Harmanlık karşısında zorda olsa sahadan 2-1 galibiyetle ayrılıp hafta sonbu deplasmanda oynayacağı Arifiyespor maçına umut taşıdı. Bu karşılaşmada Kocaali sahilsporun gollerini Serkan ve Enes kaydederken konuk Harmanlıksporun golünü Arda kaydetti

****

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!