Süper Amatör Küme B grubu

featured

Çark Alaağaca diş geçiremedi 1-1

Stad Erenler Atatürk (2)

hakemler :serhat Dönmez *** Murat Taşçıkar *** İbrahim Arabacı ***

sakarya çarkspor: Muharren ** ( Dk 54 Kamil **) Oğuzhan **( Muhammed **) Mustafa** (  Recep ** *Yunus ** berkay ** Görgem **

Antrenör :Yücel yayla

Alağaçspor :Ömer *** Kazım ***Alper** samet *** Uğur **( Emre Kaan **) Okan ** Muhammed ** Mehmet *** ( Dk 90+5KK) Apturahman ** Gürkan *** Ömer ***

Antrenör :Dincer Cesur

Goller Dk 24 İrfan ( Sakarya Çark) Dk 46 Ömer ( Alaağaç spor)

Erenler 2 nolu sahada  ilk yarıda çarkspor ,ikinci yarıda Alağaçsporun etkili olduğu doksan dakika sonunda  ortaya 1-1 lik sonuç çıktı. İkinci yarıda çarkspor kalecisi Muharrem sakatlandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı günde ilk yarıyı Sakarya çarkspor bir yan top organizasyonunda 24 dakikada İrfanla golü buldu. 1-0 İlk yarı bu golle Sakarya çarksporun istediği gibi bitti. İkinci yarı başladı Alağaçspor Çarkspor savunmasının bir anlık gafletinden daha 46 dakika dolmadan Ömer’le beraberliği buldu. 1-1 Gol sonrası Sakarya çarkta 54 dakikada kaleci Muharrem sakatlandı ve yerini Kamile bıraktı. Bu değişim sonrası iki tarafın gayretleri başka gol getirmeyince karşılıklı atılan gollerle taraflar sahadan 1-1 le ayrıldılar. Bu yarıda Alağaçsporun en çalışkan ,en iyisi Mehmet 90+ 5 de ikinci sarıdan kırmızı gördü.

*******

Boğaz derbisini  Pamukova kazandı 1-0

Pamukovada Boğaz derbisinde lider İzlog Pamukovaspor üç puan alırken zor anlar yaşadı. Pamukovaya puan veya puanlar için gelen ,ilk dört hesabı yapan Geyvespor ilk devre maçında evinde 5-1 yenildiği İzlog Pamukovaya karşı  dirençli oynadığı karşılaşmada  ilk yarı 0-0 bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısı da denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçerken oyunda dengeyi ev sahibi İzlog Pamukova Serdarın 86 dakikada  attığı golle bozdu ve Geyve evine puansız giderek yukarılara tutunma şansını zora soktu.

******

Yeşilyurt Serdivan 2-2 ye takıldı

Hacıkışlada Süper Amatör küme B grubunda çıkış arayan Serdivanla ,Yeşilyurdun mücadelesinden 2-2lik sonuç çıktı. Hacıkışladaki zorlu mücadelede konuk Serdivanspor  oyuna golle başlayan taraf oldu. Bu yarıda solbek Deniz nefis bir golle ilk yarının sonucuna imza attı. 0-1 karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Yeşilyurt etkili başladı. Ensarın attığı golle maça eşitlik geldi. 1-1 . yeşilyurt beraberliği bulduktan sonra  kurduğu baskıdan kazandığı penaltıdan Furkanın attığı golle geriden gelip 2-1 öne geçti. Serdivanspor kaleci Sametin yıldızlaştığı karşılaşmada  golcü Mehmet Eminle  2-2 buldu ve taraflar sahadan beraberliklerle ayrıldılar.

******

Kuzuluk Veyselle uctu 4-2

Kuzulukspor deplasmanda ligte kalma mücadelesi veren Hacıkışlaspor engelini 4-2 ile aştı. Hacıkışlada ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 2-2 biten mücadelede Kuzuluk Veysel’le öne geçti ama Hacıkışla evinde 2- 2 yi buldu. Devre biterken Hacıkışla galibiyete çok yaklaştığı penaltıyı Yunus kaçırınca  devre2-2 bitti. Kuzuluk ikinci yarıda önce Veysel’le 3-2 öne geçti, sonrasında maçın sonlarına doğru Sinan sahneye çıktı ve üç puan 4-2 ile Kuzuluksporun oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!