Süper Amatör Küme B grubu

featured

Eminin fendi Bilali yendi 4-2

Stad Ekrem Karaberber

Hakemler :Tayfun Güz*** Faruk Şahin *** Beytullah Yiğit ***

Serdivanspor :Haluk **Berzan ** Deniz ** Doğukan *** Serdar *** Alper ** Muhammed ** Fatih **** Yasin *** Kerem ** M.Emin ****

Antrenör Uğur Alemdar

Kocaalispor: Bilal **** Ensar ** Ozan *** Eray ** Faruk ** ( Emir **) Salih **  Orhan ** ( Sinan **) Hamdi * ( Furkan *) Yasin ** Sezer **

Antrenöre :Aytaç Ünal

Goller Dk 31-38 -84-88  M.Emin ( serdivan ) Dk 41  Orhan Dk 59 Ozan ( Kocaalispor)

Ekrem Karaberber de üst sıralar için kırılma maçı olabilecek oyundan ev sahibi Serdivan galip ayrıldı. Kocaalispor kalecisi Bilal’in her iki yarıda yaptığı müthiş kurtarışlarla takımın ayakta tutmaya çalıştığı 90 dakikada Serdivan M. Eminin attığı 4 golle sahadan 4-2 galip ayrıldı. Serdivan’ın M. Eminin attığı gollerle 2-0 öne geçtiği ilk yarıda Kocaalispor 41 de Orhan Ekşi, ikinci yarıda Ozanın attığı gollerle Serdivan’ı yakaladı 2-2 Ancak Billain direndiği anlarda sahanın en iyilerinden Fatihin kestiği topu iyi tamamlayan günün golcüsü M.Emin Serdivanı 84 dakikada tekrar öne taşıdı.3-2 Son sözü 88 de yine M.Emin söyledi ve Serdivan ilk dört için yukarılara umut taşıdı.

******

Çark sıkmadı 4-1

Sakarya çarkspor düşmesi kesinleşen Akçaysporu deplasmanda 4-1 yendi. Siyah beyazlılar ilk yarıyı Hakan Tokerin golüyle 1-0 önde kapadıkları maçta ikinci yarıda Erdi ( 2) ve A. Samedin attığı gollerle deplasmandan 4-1 galip döndüler .

*****

Kuzuluk üç attı üç aldı

B Grubunda alt sıraları ilgilendiren maçta Kuzulukspor sahasında Kışlaçaysporu her iki yarıda attığı gollerle 3-0 yendi .İlk yarısı 2-0 biten mücadelede  Kırmızı beyazlıları üç puana ulaştıran golleri Ertuğrul (2) ve  Sinan kaydetti.

******

Alaağaç Yeşil yurda direndi 1-1

Alaağaçspor sahasında grubun ikincisi Yeşilyurt karşısında Erenin ilk yarıda attığı golle 1-0 öne geçti. Bu skoru 68 dakikaya kadar elinde tutan Alağaçspor  bu dakikada Yeşilyıurdun penaltı golüne engel olamadı 1-1 .Karşılaşmanın bundan sonrasında iki tarafa da gidip gelen maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

***

Geyve 5 attı

Geyvespor sahasında düşme hattında yer alan hacıkışla karşısında üç puanı kolay kazandı. Siyah beyazlılar evlerinde oynadıkları karşılaşmayı Semih (2) Erhan, Göktan ve Bilal’in attığı gollerle 5-0 kazanarak üst sıralar için var olan şansını diri tuttu. Hacıkışla ise bu yenilgi ile düşme hattına demir attı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!