Süper Amatör Küme A grubu

featured

Birlik evinde yıkıldı 0-2

Stad Serdivan Ekrem Karaberber

Hakemler: Levent Gümüşdere *** Faruk Şahin *** Furkan Gökdemir ***

Kazımpaşa Birlik: İsmail *** Metehan ** Emirhan ** Utku ** Berkay ** bedircan ** Doğukan ** ( Murat *) Yuşa * ( Mustafa **) Güner ** Çağrı * Kerim **

Antrenör: Fikri Yılmaz

Arifiyespor: Sertac **M.Ali *** Serhat *** Aydın *** Kerim **  Enes ***Cihad ** Yuşa ** Oğuz * ( Dk 30 Özcan ***) Murat ** Muratcan ** ( Furkan ***)

Antrenör :Osman Gümüştaş

Goller Dk 57 M.Ali Dk 75 Furkan ( Arifiyespor )

Ekrem Karaberberde Kazımpaşa Birlik ilk devre maçında 1-0 yenildiği Arifiyespora bu kez de evinde kaybetti0-2 . Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede ilk yarıdarüzgarıda arkasına alan Kazımpaşa Birlik iki kez mutlak gollük pozisyona girdi. 9 Dakikada kazımpaşa Birlik atağında M. Ali mutlak golü çizgiden çıkardı. Arifiye’nin savunmada kaldığı anlarda 30 Dakikada çağrı bon boş kaleye dokunamadı ve devre 0-0 bitti.  NAZIM AKTÜRK

ARİFİYE SAHNE ALDI

Arifiyespor ikinci yarıya  çok etkilibaşladı.50 dakikada Cihatın, ardından Özcan’ın gollük vuruşlarını kaleci İsmail müthiş çıkardı. Arifiye baskısı 57 dakikada semeresini verdi. Bu dakikada  birduran topta ceza sahasına gelen sağbek M. Ali ceza sahası dışından jeneriklik bir buruşla günün başarılı ismi kaleci İsmaili avladı ve Arifiye 0-1 öne geçti. Golden sonra Arifiye yine atak üstüne atak yaparken kazımpaşa Birlike son darbeyi Furkan vurdu ve Karaberberde  Arifiye evine 0-2 lik zaferle döndü.

Foto 1 Süper Amatör kümede A grubunda zirveyi ilgilendiren maçta goller ikinci yarıda geldi

******

Taraklı Aziziyeyi 90 da vurdu 1-0

Erenlerde Süper Amatör kümede A grubundaki dört mücadelesi veren Taraklıspor ile Karasu Aziziyesporun mücadelesinde son dakika golüyle gülen Taraklıspor oldu. Ligin ilk yarısında karasudaki 3-3 ün rovanşında iki takımın rovanş mücadelesi doksan dakika kafa kafaya gitti. Bu dakikada Karasuda üç gol atan Emre Çiçek bir kez daha sahneye çıktı ve 90 dakikada attığı golle Taraklısporu zirve yarışı içinde tutan golü attı. 1-0

******

Akyazı sıkmadı 5-0

Kırkpınar sosyal tesislerinin kötü zemini üstünde oynanan maçında Kırkpınarspor evinde lider AsAkyazıya farklı kaybetti. 0-5 As Akyazıspor  Düşme hattında yer alan Kırkpınarspor karşısında ilk yarıyı Anılın ayağından   ayağından bulduğu golle 0-1 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında sarı siyahlı ekibin kaliteli ayakları devreye girince fark açıldı. Bu yarıda Uğur Timur , kaptan Hakan soylu, Berkay ( 2)   attığı gollerle  AsAkyazı Kırkpınar deplasmanından  5-0 lık galibiyetle döndü.

*****

Harmanlık nefes aldı 2-0

Erenlerde Süper amatör küme  A grubunda alt sıraları yakından ilgilendiren maçta üç puan iki golle Harmanlıksporun oldu. Ligin ilk yarısında oynanan ve 1-1 biten maçın rövanşında Harmanlıkspor  Sakarya caddesi karşısında ilk yarıda Sinan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında harmanlık adına bu kez devreye Nuri girdi ve Harmanlıkspor  sahadan üç puanı 2-0 la elde etti. Bu sonuçla Harmanlıkspor kümede kalmak adına umut tazelerken ,Sakarya Caddesi grubun dibine demir attı.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!