Süper Amatör Küme A grubunda ilk yarı Cumartesi oynanan dört karşılaşma ile sone erdi

featured

Süper Amatör Küme A grubunda ilk yarı Cumartesi oynanan dört karşılaşma ile sone erdi

Zirve Sarı siyah

Sakarya Amatör futbolunun adı Süper olan liginde A grubunda ilk yarı Cumartesi günü oynanan  dört karşılaşma ile noktalandı. Dört takımın Süper Playofa yükseleceği, dört takımında  Süper Amatör kümeye veda edeceği A grupunda İlk yarıyı AsAkyazısporzirvede bitirdi. Sarı Siyahlılar Kocaali deplasmanında grubun iddialı takımı Kocaali Sahilsporu on kişi ile geriden gelip  kazandı ve zirvedeki yerini ilk yarı için perçinledi. Grupta  sadece Bekirpaşa  ,Arifiye haftanın tek beraberliğine imza atarken, Kasımpaşa Birlik Harmanlıksporu yenerek ilk yarı perdesini ikinci kapatırken , Evinde Aziziyesporu yenerek üçüncü oldu. Grupta Akyazı’ya kaybeden Kocaali sahilde ilk yarının dördüncüsü oldu. Düşme hattında Kırkpınar ,Sakarya Caddesi ve Harmanlık arasında yaşanan kümede kalma mücadelesi ikinci yarıya taşındı. Gelin şimdi gol kısırlığı çekilen ilk yarının son haftasının içinden çıkan sonuçları açtığı, umut veya umutsuz kapılarına bir bakalım.

BURASI KOCAALİ

Kocaali’de ilk yarı bitiminde  ilginç bir doksan dakika yaşandı. Lider AsAkyazıspor  ilk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmada Kocaali Sahil önünde Çağatay’ın atılmasıyla 10 kişi kaldığı maçın içinden usta Hakan soylunun etkili oyunuyla çıkmayı başardı. Lider 65dakikadaSelimin attığı golle 1-0 geriye düştüğü günde önce Orkunla 1-1 buldu sonrada usta Hakan soylunun golüyle 2-1 öne geçti. Kocaalide son sözü Uğur söyledi ve As Akyazıspor on kişi ile geriden gelip üç puanı 3-1 le Akyazıya taşıdı. Kocaali Sahilspor bu yenilgiye rağmen ilk dörtte kalarak Playof umudunu ikinci yarıya taşıdı.

BURASI FERİZLİ

Ferizli’de zirvenin havasına suyuna farklı hesaplar yüklemesi muhtemel gösterilen maçında kazanan Ferizlispor oldu . Bu sezonun ilk yarısında kertik maçları kaybeden Karasu Aziziyespor  Ferizliyede kaybederek, ilk yarıyı ilk dördün uzağında kaparken, umutlarını ikinci yarının Süper mücadelenin içinde bıraktı. Ferizlide tek golde, gecen yıl Aziziyespor formasını giyen Berkant’ın ayak izleri vardı. Bu galibiyet sonrası Ferizlispor grupta sıralamada ilk yarıyı üçüncülükte tamamladı.

BURASI EKREM KARABERBER

Ekrem Karaberberde playof hesabı içinde olan Kazımpaşa Birlik ile ,Düşmemek adına direnen Harmanlıkspor arasında ki mücadele maçın hikayesi ilk yarıda bitti. Kazımpaşa Birlik  hedeflediği üç puana, ilk yarıda Güner ve Kerimin attığı gollerle ulaştı. İkinci yarıda oynanan oyunun içinden başka goller çıkmayınca ,ilk yarıda atılan gollerle Kazımpaşa Birlik ilk yarının son haftasında aldığı üç puanla sıralamada ikinciliğe yerleşti. Kaybeden Harmanlıkspor ise düşme kabusunu ikinci yarıya taşıdı.

BURASI EMİRLER

Süper Amatör küme A grubunda haftanın tek golsüz  ,tek berabere biten maçının adresinde Emirler vardı. Bir hafta evvel Harmanlıksporu yenerek düşmemek adına yukarılara tırmanan  Bekirpaşa ,sahasında Playof hedefi olan Arifiyespora ,gençlik inadı içinde yaptığı savunmayla kafa tuttu ve 0-0 la bir puan alarak ilk yarıyı düşme hattının üzerinde bir yerde kapadı. Arifiyespor bu kaybedilen iki puanla ilk dört için yara aldı.

HAFTANIN ONBİRİ

Halis ( Bekirpaşa )

Anıl ( AsAkyazıspor)

Enes ( Arifiyespor)

İsmail ( Ferizlispor)

Metehan ( Kazımpaşa Birlik)

M.Emin ( Bekirpaşa )

Arda ( As Akyazıspor)

Selim ( Kocaali Sahilspor)

Berkant ( Ferizlispor),

Hakan Soylu ( AsAkyazı)

Berkay ( Kazımpaşa Birlik)

Haftanın takımı  Ferizlispor

Haftanın Antrenörü  Yusuf Berk Yıldız ( Ferizlispor)

Haftanın hakemi Levent Gümüşdere ( Ferizlispor-K.Aziziyespor)

Haftanın futbolcusu Berkay ( Kazımpaşa Birlik)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!