Süper Amatör Küme B grubu 17.Haftanın Maçları

featured

Pamukova zorlandı 3-2

Süper Amatör küme B grubunda yenilgisiz lider İzlog Pamukova küme düşmesi kesinleşen Akçay karşısında zor anlar yaşadı. Lider evinde 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada ilk yarıyı 38 de Ahmet, 45 de Bedirhan’ın ayağından bulduğu gollerle 2-1 önde kapadı. Akçay’ın ilk yarıdaki golünü Recep kaydetti. Karşılaşmanın ikinci yarısında İzlog Pamukova Ahmetle 53 dakikada skoru 3-1 taşıdı. Akç.ayspor iki farklı geriye düşmesine karşın oyundan kopmayarak lidere kafa tutmaya 85 dakikada yine Receple bulduğu golle devam etti 3-2 Akçayın puan için yüklendiği anlardan başka gol çıkmayınca İzlog Pamukova  sahadan 3-2 galip ayrılarak yenilmezliğini ve liderliğini devam eyittirdi.

******

Serdivan Kışlaçaya  acımadı 5-1

Serdivanspor çıkışını kümede kalma mücadelesi veren Kışlaçay karşısında da sürdürdü. İlk yarısı 2-1 Serdivansporun üstünlüğü ile biten mücadelede Sarı Siyahlılar karşılaşmadan 5-1 galip ayrılarak ilk dört umudunu yukarılara taşıdı. Sarı siyahlıları üç puana taşıyan golleri Muhammed emin ( 2) Doğukan, Yasin ve ev sahibi takım kendi kalesine attı. Kışlaçayın tek golünü Soner Dursun kaydetti.

*****

Çark Erenlere patladı

Süper Amatör küme de ikinci yarı dav ilk iki maçında Alağaçla berabere kalan, ardından Serdivan’a kaybederek ilk dört iddiasını tehlikeye sokan Sakarya çarkspor ,eski havasında olmayan Erenlerspora patladı. 5-0 Erenlerde ilk yarıyı 4-0 önde kapatan çarksporun bu karşılaşmada gollerini Erdi (2) Bünyamin (2) ve Yunus kaydetti

******

Alaağaçspor Hacıkışladan şen döndü 2-0

Ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla yukarıları zorlayan Alaağaçspor ,kümede kalması  çok zor gözüken Hacıkışlayı deplasmanda 2-0 yenmeyi başardı. Hacıkışla karşısında daha 5 dakikada Ömer’le penaltı kaçıran Alağaçspor üç puana Sinan ve Ömer’in golleriyle ulaştı.

*******

Geyve uzatmada güldü 2-1

Geyvespor evinde Akyazı Kuzuluksporu yenerken zorlandı. Siyah Beyazlılar kendi sahalarında Mustafa’nın ayağından yedikleri golle 1-0 geriye düştükleri maçtan uzatmalarda kazandıkları penaltı golüyle üç puan alarak ilk dört iddiasını sürdürdü. Siyah beyazlıların gollerini Caner ve 90+6 da Semih kaydetti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!