Süper Amatör Küme A grubu 17.Haftanın Maçları

featured

As Akyazı caddeye patladı 9-0

Akyazı Atatürk stadında lider As Akyazıspor bir hafta evvel Arifiyesporu yenerek büyük sükse yapan Sakarya Caddesini evinde topa tuttu. 9-0 Sarı Siyahlılar Sakarya Caddesi karşısında ilk yarıyı Uğur( 3) Berkay ( 2) ve Çağatayın attığı gollerle 6-0 önde kapadılar. AsAkyazıspor hiçbir varlık gösteremeyen Sakarya Caddesi karşısında ikinci yarı farkı daha da yukarılara çekti. Bu yarıda da Uğur dördüncü kez sahneye çıkarken ona Hakan soylu ve Sabri eşlik edince ortaya 9-0 lık As Akyazı galibiyeti çıktı.

****

Sahil Birliği elinden kaçırdı 2-2

Kocaali’de üst sıraları hedefleyen Kocaali Sahilspor ,grubun üçüncüsü Kazımpaşa Birlik karşısında 1-0 geriden gelip 2-1 öne geçtiği karşılaşmada beraberliğe razı oldu. Kocaali’de ilk golü Kazımpaşa Birlik adına Güner kaydetti 0-1 Bu gole ev sahipi Kocaali Sahil karşılık vermede gecikmedi ve devre 1-1 bitti. İkinci yarıda Kocaali sahil golcüsü Şükrü ile  2-1 öne geçti. Kazımpaşa Birlik geriye düştüğü maçta beraberliği penaltıdan yine Utku’nun attığı golle ulaştı ve zorlu karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

******

Arifiye ikinci yarı sahneye çıktı 3-1

Arifiyespor üst üste iki yenilginin ardından üç puan özlemini Taraklı karşısında giderdi3-1. Yeşli Siyahlılar ilk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmada aradığı golleri ikinci yarıda buldu. Arifiyespor üç puana 47 de Özcan Nebioğlu, 51 dakikada Mertcan ve 70 dakikada Murathan’ın kaydettiği gollerle ulaştı. Konuk Taraklının tek golü penaltıdan Efehanla geldi.

*****

Harmanlık kafa tuttu 0-1

Harmanlıkspor Erenlerde playof hesabı yapan Karasu Aziziyespora penaltı golüyle boğun eğdi. 0-0 Harmanlıkspor güçlü rakibi önünde dirençli bir futbol sergilerken ilk yarı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıda Aziziye baskısı penaltı getirdi. Deplasman takımı penaltıdan yeni transferi Albay Muzaferle 55 dakikada  0-1 öne geçti. Bu golden başka gol olmayınca Aziziyespor penaltı golüyle üç puanı evine taşıdı.

******

Kırkpınar nereye koşuyor 2-8

Kırkpınarsporda işler iyi gitmiyor. Sarı Lacivertliler düşme hattından kurtulmak, ileriye koşmak adına çıktıkları Bekairpaşa karşısında ilk yarısını 2-1 önde kapadıkları maçtan 8-2 yenik ayrıldılar. Bekirpaşa eski güçünden yoksun Kırkpınarspor karşısında Muharrem ve Kamilin attığı gollerle geriye düştükleri maçı ikinci yarıdaki etkili futboluyla farka koştu. Furkan’ın bir penaltı kaçırıp 3 gol attığı maçta Bekirpaşa Efe ( 2) Süleyman,Melih ve Muhammedin golleriyle sahadan 8-2 galip ayrıldı.

******

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!