Süper Amatör Küme A grubu

featured

Ferizliye harmanlık freni 0-0

Stad Erenler Atatürk ( 1)

Hakemler: Ertan Bozdemir *** Furkan Gökdemir *** Fatih Ünal ***

Harmanlıkspor: Emirhan ** Gürkan *** hakkı *** Ahmet *** Bilal *** kayra ** ( Behram ***) Sinan ** Hakan ** Arda ** ( Selami **)

Antrenör :tevfik Tetik

Ferizlispor :Oğuz Kaan ** Yasin ** Ersin ** İsmail ** Enes *** Bekirhan ** A.Baki ** Berkhan **Ümit tale ** Furkan ** ( Ergin **) Ruhi **( Ferdi **)

Antrenör Berk Yusuf Yıldız

Gol Yok

Erenler bir nolu sahada, takımların Şehitler ölmez Vatan bölünmez flamasını ortaklaşa taşıyarak santraya çıktıkları günde, Harmanlıkspor- Ferizlispor mücadelesi başladığı gibi bitti. 0-0 Düşme hattında yer alan harmanlıksporun gol yememe planı üzerine kurulu savunma anlayışı karşısında  , daha çok baskılı olan ,ancak fazla pozisyon üretemeyen Ferizli karşısında Harmanlıkspor  özellikle ikinci yarıda Ardayla 66 dakikada net bir pozisyonu kaçırdı. ferizlispor 71 dakikada Ferdi ile önemli bir pozisyondan yaralanamadı.  90+ 2 de Bilal ağlara giden topu son anda çıkartarak maçın 0-0 da kalmasını sağlayan oyuncu oldu. 90+4 bu sefer Ferizli’nin baskısından kontraya çıkan harmançlıkspor Nuri ile önemli bir pozisyonu kaçırdı ve maç 0-0 bitti

*****

Bak şu Caddeye  1-2

Sakarya Caddesi Arifiye’de haftanın şaşırtan sonucuna imza atarak gruptaki üst ve alt taraftaki hesapları karıştırdı. Arifiyespor favori gösterildiği maçta Sakarya caddesine 2-1 yenilerek çok önemli bir üç puan kaybı yaşadı. Sakarya Caddesi güçlü rakipi karşısında ilk yarıda ilk 25 dakikada bulduğu gollerle üç puanı evine taşıdı. Sakarya caddesi kalecisi Tuna önemli kurtarışlar yaparak takımının üç puan almasına önemli katkı sundu. Caddenin gollerini 1 dakikada Cemil ,25 dakikada yağız kaydetti. Evinde kaybeden Arifiyesporun golünü 15dakikada Murat can kaydetti.

******

Akyazı takıldı 1-1

Süper amatör küme A grubunda lider as Akyazıspor evinde süperiz bir puan kaybı yaşadı. Sarı Siyahlılar ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada genç Bekirpaşa karşısında ikinci yarıda usta golcüsü Hakan soylu ile 1-0 öne geçti. Bekirpaşa  bu gole 80 dakikada Melihle karşılık verdi ve 90 dakika ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı

********

Sahil geriden gelip kazandı 2-1

Kocaali sahilspor ilk devre maçında deplasmanda 4-0 yendiği Kırkpınar’ı rövanşta yenerken zorlandı. İlk yarıdaki kadrosuna takviye yapan Kırkpınarspor deplasmanda kocaali sahil önünde Miraçla 1-0 öne geçti. Ev sahibi bu gole Ali Şükrü ve Burak’la 86 da karşılık verince  üç puan 2-1 Kocaali sahilsporun oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!