Sporda Bahar Coşkusu

featured

Sporda Bahar Coşkusu

Spor Şehri Sakarya’mız Nisan ayında birbirinden önemli  7 Ulusal organizasyona ev sahipliği yapacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel;  Yıldızlar Futbol Grup Birinciliği , Gençler Atıcılık Türkiye Birinciliği , Küçükler Badminton Grup Müsabakaları, Anadolu Yıldızlar Ligi Su Topu Grup Müsabakaları , 15 Temmuz Karate Ligi Finali , Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Finali  ve Off Road Türkiye Şampiyonası 1. Ayak yarışı için hazır olduklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel  ; “Nisan ayında Futbol , Atıcılık, Badminton, Su Topu, Karate, Cimnastik ve Otomobil Sporları branşlarında Ülkemizin çeşitli İllerinden yaklaşık 2000 sporcuyu şehrimizde misafir edeceğiz. Bir ay  içerinde 7 tane ulusal organizasyona ev sahipliği yaparak spor şehri Sakarya’mızın spor turizmine önemli katkılar sağlamış olacağız. Tüm sporseverleri bu önemli spor organizasyonlarını izleyeme davet ediyorum. Müsabakalara katılan tüm sporcu, antrenör ve idarecilere başarılar diliyorum “şeklinde konuştu.

FUTBOL : 06-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Erenler Futbol Sahasında Okul Sporları Yıldızlar Futbol Grup Müsabakaları oynanacak. 12 İlden , 340’a yakın sporcunun katılacağı müsabakalarda kız ve erkek takımları ilimizde bir üst gruba çıkma mücadelesi verecekler.

ATICILIK : 06-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Sakarya Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan , Okul Sporları Gençler Türkiye Birinciliği Atıcılık Müsabakalarına, Tabanca kategorisinde Çanakkale, Ordu, Kahramanmaraş, İzmir, Gaziantep, Erzurum, Ankara, Antalya, Adıyaman, Samsun , Denizli, Aydın ve Trabzon illerinden , tüfek kategorisinden ise Sakarya, Trabzon, Ordu, Kırklareli, Mardin, Adıyaman, Malatya, Aydın, Diyarbakır, Erzincan illerinden 260’a yakın sporcunun katılması bekleniyor.

BADMİNTON: 12 -14 Nisan 2018 tarihleri arasında Adapazarı Atatürk Spor Komplesinde düzenlenecek olan Okul Sporları Küçükler Badminton Grup müsabakalarında yaklaşık 80 sporcu mücadele edecek.

SU TOPU: 13-15 Nisan 2018 tarihleri arasına Sakarya Yüzme Havuzunda Anadolu Yıldızlar Ligi Su Topu  Grup Müsabakaları gerçekleşecek. En az 150 sporcunun katılması beklenen müsabakalarda Ankara, Bursa , Edirne, İstanbul (Anadolu-Avrupa), Karabük , Kocaeli, Muğla ve Yozgat Su Topu İl Karmaları erkek takımları başarı arayacak.

 

 

KARATE :  21 Nisan 2018 tarihinde 15 Temmuz Karate Ligi Finali Sakarya Spor Salonunda düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl yine ilimizde düzenlenen Karate Ligi finaline 11 ilden , 44 spor kulübünden 800’e yakın sporcu katılmıştı. Bu yıl ki finale ise 1150’ye yakın sporcunun katılması bekleniyor.

CİMNASTİK:  21-22 Nisan 2018 tarihleri arasında Necmi Uztürk Spor Salonunda Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Final Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapacağız.  Mersin, Samsun ve Bolu’da yapılan elemelerde ilk 3’e giren toplam 9 takım ilimizde yapılacak olan müsabakalarda başarı arayacaklar.

OFF ROAD : Son olarak 2018 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak Yarışı , 21- 22 Nisan 2018 tarihlerinde Korucuk’ta gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl 24 aracın katıldığı 3. Ayak yarışlarına ev sahipliği yapan Sakarya bu kez sezonun ilk yarışlarına ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşayac

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!