Şeyhvarmazspor Play Oflara da fırtına gibi başladı… 5-0

featured

Şeyhvarmazspor Play Oflara da fırtına gibi başladı… 5-0
Sakarya 2. Amatör Küme de fırtına gibi esen Şeyhvarmazspor 2. Amatör Play Off grubu ilk maçında rakibi Çatalköyspor karşısında 5-0 öndeyken rakibi 70. Dakikada sahadan çekildi.
Sakarya 2. Amatör Küme Güney Grubunda oynadığı 5 maçta 22 gol atıp hiç gol yemeyen ve grubu 15 puan ile lider bitiren 48 takım arasında hiç gol yemeyen takım unvanını elinde bulunduran Şeyhvarmazspor, 1.Amatör Kümeye yükselme Play Off gruplarında ilk karşılaşmasında rakibi Çatalköyspor karşısında 5-0 öndeyken rakibi sahadan çekildi.
Müsabakanın sonucu 5-0 Şeyhvarmazspor galibiyeti ile tescillenmesi karşılaşma sonrası Şeyhvarmazspor futbolcuları ve teknik heyeti alınan farklı galibiyet sonrası mutluluklarını soyunma odasında selfie çekerek paylaştılar.
Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanlığına seçilen Gencay Şahin’in, başkanlığı devralması sonrası adeta fırtına gibi esen Şeyvarmazsporda tek hedef 1. Amatör Kümeye yükselmek.
2.Amatör Play Off C Grubunda mücadele eden Şeyvarmazspor 13 Temmuz 2023 Perşembe günü Saat:21.00 da Erenler Atatürk Stadı 2 Nolu Saha da Garajlartaçspor ile ikinci karşılaşmasına çıkacak.
Tek hedefin galibiyet olduğu karşılaşma öncesi Şeyhvarmazspor futbolcu ve teknik heyeti, 1. Amatör Kümeye yükselmek için adeta kenetlendi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!