Sinanoğluspor Kupa ve madalya aldı.

featured

Kupa ve madalya  özel töreninde Ferizli İlçe Belediye başkanı İsmail Gündoğdu, İlçe emniyet müdürü Yusuf Kabay, Erenler İlçe spor müdürü Özcan Çelikten, Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  (SASKF) yönetim kurulu üyesi Hasan Zandolu, Sinanoğlu kulüp başkanı Murat Yaylaoğlu, yöneticiler Reşat Mazlum, Yener Yaşar, Serkan Bakırtaş, antrenör Yılmaz Yaylaoğlu ile davetliler ve taraftarlar hazır bulundu.

Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir konuşmasında “Çok başarılı bir lig ve ardından playoff grubu maçları  oynadınız, 1. Amatör lige hoş geldiniz hepinizi kutluyorum” dedi.

Ferizli Belediye başkanı İsmail Gündoğdu yaptığı konuşmada yönetici, teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek “ Şampiyonluğu hak ettiler, Ferizlide şampiyonluğa oynayan 2 takımımız var, Sinanoğluspor olarak başkan Murat Yaylaoğlu bana birinci ligte şampiyon olup süper amatörü hedefliyoruz dedi, bende bu temenniye katılıyorum, inşallah süper amatöre yükselirler, biz daima yanlarındayız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!