Sevgili Sakaryaspor taraftarları,

Sevgili Sakaryaspor taraftarları,

Özellikle bugünkü basın toplantımızda sürç-ü lisandan ötürü oluşan yanlış anlamadan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Açıklamamda elimizdeki parayı vergi ödemesi için kullandığımızı vurgulamak istemiştim. Çünkü o parayı vergiyi ödemeyip futbolculara ödeseydik yapılandırma bozulacak ve Sakaryaspor’un borç yükü üzerine bir anda 10 Milyon TL daha eklenecekti.

Toplantıdaki açıklamamda, “Topçulara para verir tribüne oynardım” demek isterken, “Topçulara, tribüne para verir tribüne oynar” dedim. Ağzımdan çıkan bu sözler tamamen yazılı metinin dışında, ortamın gerginliği ve heyecandan dolayı oluşan sürç-ü lisandan ibarettir.

Türkiye’nin en büyük taraftar grubu olan Tatangalar’a karşı böyle bir ithamda bulunmak asla aklımın ucundan dahi geçmemiş ve kimsenin de haddi değildir. Özür dilemenin bir erdem olmanın farkında olan biri olarak bu durum için taraftar grubumuzdan özür dilemekten kaçmam.

Sürç-ü lisandan ötürü kaynaklanan bu yanlış anlamadan dolayı tüm kamuoyundan özür dilerim. Lütfen herkes hakkını helal etsin. Bu gibi yanlış anlaşılmaların tamamen iyi niyetle yürütmeye çalıştığım sürece zarar vermesini asla istemiyorum.

Saygılarımla. Hüdaverdi Bahadır

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!