google-site-verification=DwXVkcluzGLxMq4UIQlvsnlRRj0S0ss1stL5tYnBhos
Türkiye, Akdeniz, Avrupa ve Dünya, Karate federasyonları hakem kurul üyesi ve Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat oyunları hakemi Uğur Kobaş spor Akademisinin konuğu oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 14 pilot ilde başlatmış olduğu öğretmen akademileri projesi kapsamında faaliyetlerine başlayan Sakarya öğretmen akademileri, Spor akademisi söyleşisi, Sakarya Akademilerinin Koordinatörü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ozan Özkaya ve Öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşti.
Uğur Kobaş’ın, Olimpiyat süreci ve spor anılarını paylaştığı program çok güzel bir ortamda gerçekleşti.
Uğur Kobaş yaptığı açıklamada “öğretmenlerimiz ile çok samimi ve güzel bir ortamda sohpet etme olanağı buldum. Gurur duyacağım bu ortam ile ilgili olarak, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ozan Özkaya, ve Akademi Spor heyetine, katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Dedi.
İlgili Haberler
İbrahim Murat Gündüz’den Güçlü Mesaj: Milliyetçi Duruş Sadece Ringde Değil, Tüm Dünyada!
Akdeniz ülkeleri Karate şampiyonası İtalya Olbia’da..
İbrahim Murat Gündüz ve Kerim Yazıharman’dan Türk Sporuna Destek: Türkiye Karate Federasyonu Seçimlerine Hazırlık Süreci
Büyükşehir’in yıldızları Avusturya’da Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak
WKF Seri A Maçları Avusturya’da
Uğur Kobaş İsviçre’de şef hakem.