Serdivanspor: 7 Yeşilköyspor: 1

featured

Bölgesel Amatör Ligin temsilcilerimizden Serdivanspor, Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde İstanbul ekibi Yeşilköy’ü konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan sarı-siyahlı takım 3’ncü dakikada Yusuf ile öne geçti.  Serdivanspor 7’de Fatih ile farkı ikiye çıkarttı. Konuk ekip 25’de farkı bire indirse de Serdivanspor 36’da Enes ile yeniden iki farklı öne geçti.
İlk yarıyı 3-1 öne kapatan Serdivanspor 55’te Fırat ile 4-1 öne geçti. Sarı-Siyahlı takım 78’de Mirza Can, 79’da ise Engin ile farka koştu.  82’de Fırat takımının 7’nci golünü attı. Kalan dakikalar başka gol getirmeyince Serdivanspor, rakibini 7-1 ile geçmeyi bildi.
Serdivanspor: 7
Yeşilköyspor: 1
Hakemler: İlayda Nihal Çetiner** Fatih Özbek** Burak Erden**
Serdivanspor: Kadir Can** Engin* İsmail* Hakan* Enes* E.Tugay* (Abdülkadir), Murat* Burak* (Mirza Can), Fatih* (Ömer), Furat* Yusuf Efe* (Deniz*)
Antrenör: Berk Yusuf Yıldız
Yeşilköyspor: Furkan* Onur* Ömer Faruk** Fatih Karakuş* Mustafa* Fatih Yapıcı* (M.Emir), Deniz** (Burak*) Fatih Duran** (Ahmet*), Nuri** Musa** Oğuzhan**
Teknik Sorumlu: Volkan Bagaç
Goller: Dk.2 Yusuf, Dk.6 Fatih, Dk.37 Enes, Dk.54 Furkan, Dk.83 Mirza Can, Dk.85 Engin, Dk.88 Furat (Serdivanspor), Dk.26 Fatih Yapıcı (Yeşilköyspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!