Sapanca Gençlik-Kalaycıspor:1-3

featured

Sapanca Gençlik-Kalaycıspor:1-3

SporExpres.com’dan Erdal Erebilir’in anlatımı ile canlı yayınlanan müsabaka spor severler büyük ilgi gösterdi.Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ik Sakarya derbisinde Sapanca Gençlikspor sahasında Arifiye Kalaycıspor ile karşılaştı. Mücadeleyi konuk ekip Kalaycıspor 3-1 kazandı.

Sapanca Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig’de ilk haftanın derbi maçında evinde Arifiye Kalaycıspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ile Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu da izledi. Karşılaşmaya iyi başlayan Kalaycıspor henüz 4 dakikada Hakan ile 1-0 öne geçti. Kırmızı Siyahlılar  17’de Ömer ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Golün morali ile tempo yükselten konuk ekip  28’de Hakan,  41’de Özkan ile farkı üçe çıkarttı ve ilk devre 3-0 sona erdi. Müsabakanın İkinci yarısına iyi başlayan Sapanca Gençlik 47’de Muhammet ile durumu 3-1’e getirdi. Bu golün ardından goller bulmak için müthiş bir baskı kuran ev sahibi ekip fırsatları kaçırınca gülen taraf Kalaycıspor oldu.

Sapanca Gençlik: 1

A.Kalaycıspor: 3

Stat: Sapanca

Hakemler: Emre Koç* Atahan Kalenci* Bahadır Eti**

Sapanca Gençlik: Enes** Anıl** Aykut** Oğuzhan* (Caner*) Erdin* Fatih** Cenk** (Furkan*) Bedirhan* (Sinan*) Muhammet* Cihan** Yusuf**

Antrenör: Serdar Ergelen

A.Kalaycıspor: Mustafa** Hakan** İlker** Kadir** Fatih** Ernrad** Özkan** Hakan S.* (İlker*) Ömer*  (Samet*) Emirhan* Aziz**

Antrenör: Behçet Durak

Goller: Dk.4-28 Hakan, Dk.41 Özkan (A.Kalaycıspor), Dk.47 Muhammet (Sapanca

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!