Serdivanspor: 1 Hendek Dereköyspor: 2

featured

Bal ligi 11 grupta Sakarya derbisinde Ekrem Karaberberde Hendek Dereköy geriden gelip Serdivansporu  2-1 yenerek çok önemli bir üç puan aldı. Sakarya derbisinde ilk gol 27 Dakikada M.Eminden geldi 1-0. Konuk Hendek dereköy bu gole 40   dakikada Ömer Taşkının penaltıdan attığı golle karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

Her iki takım kalecisinde önemli kurtarışlar yaptığı karşılaşmada Hendek dereköy ikinci yarıda daha iyi oynayan taraftı. 87 Dakika bir şans talih kader kısmet golü Serdivanda ki dengeyi bozdu. Bu dakika oyuna sonradan giren İlkay Kuşun uzaktan vuruşu  Serdivan savunmasına  çarpıp günün başarılı ismi Muhammedi kontrebiyede bırakınca  Sakarya derbisini kazanan takım Hendek dereköy oldu. Bu sonuçtan sonra  Serdivan 8 puanda kalırken ,Hendek Dereköy puanını 9 çıkarttı.

Serdivanspor: 1 Hendek Dereköyspor: 2

Stad: Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri

Hakemler:1. Abdullah Murat Yoldaş,2. Muammer Emre, 3.Emrah Altındağ, 4.Muhammed Oğulcan Malkoç.

Serdivanspor: Muhammed, Berzan, Deniz, Yasin, Samet,(Doğukan) emre, Burak,(Murat) Ömer Faruk, Fatih, A.Samet(Semih)   Muhammed Emin.(Efkan)

Teknik Direktör: Murat Bahçeci

Hendek Dereköyspor: Samet, Salih,(İlkay) Ersin, Ömer H., Enes, Berat, Yasin,(Oğuzhan) Burak, Engin, Ömer Ö.(İsmail), Ömer T.

Teknik Direktör: Berk Yusuf Yıldız

Goller: Dk. 27 Abdulsamet (Serdivanspor) Dk Pen  40 Ömer Taşkın Dk 88 Şlkay) (Hendek Dereköyspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!