Şen Samuray’da Milli Heyecan

Şen Samuray’da

Milli Heyecan

 

İlham Berk ve Orhan Şimşek kardeşler, şampiyona  dönüşünde Davul zurna ile karşılandılar.

 

Şampiyonları velileri karşıladı

İlham Berk ve Orhan Şimşek kardeşler, Alperen Atabay Anısına 3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Turkish Open’da elde ettikleri dereceler ile Milli formayı giyme şansı elde etti. Şimşek kardeşleri şampiyona dönüşünde Erenler HEM  Müdürü Adil Şenol, Sporcu velileri ve sporcu arkadaşları karşıladı. Gecenin sonu da ise havai fişek gösterileri keyifle izlendi.

Davul Zurna  ile karşıladılar

Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Sporcuları olan İlham Berk Şimşek ve Orhan Şimşek kardeşlerin, Antalya’da 28 Ülkenin katılımı ile gerçekleşen Alperen Atabay Anısına 3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasın da Milli Formayı giyme  şansı elde edilmesi münasebeti ile sporcu velileri ve sporcular Şen Samuray antrenman salonu önünde şampiyonları davul zurna ile karşılayarak, havai fişeklerle Milli’lik heyecanını yaşadılar.

İlk kez ay yıldızlı formayı giyecek

Antalya,  Kremlin Palace Otel de gerçekleşen; Alperen Atabay Anısına 3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Turkish Open  organizasyonunda kategorilerinde başarılı dereceleri elde eden İlham Berk Şimşek (Light) Birincilik elde ederken Point’te ise ikincilik elde etti. İlham Berk Şimşek, 15 Eylül’de İtalya’da gerçekleşecek olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında ilk kez ay yıldızlı formayı giyecek.

Orhan Şimşek, Milli formayı istiyor

Orhan Şimşek, (Light’te)  ikincilik elde ederek,Haziran ayında gerçekleşecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılma şansı sonrasında; Orhan Şimşek, bu yıl içerisinde de Avrupa Şampiyonasına katılma şansı nı yakalayarak ay yıldızlı formayı giymek istiyor.

Şen; “Gençlerimizi kutluyorum”

Şen Samuray Kick Boks Antrenörü İbrahim Şen;” Dört sporcu ile katıldığımız şampiyona da elde ettiğimiz dereceler sonunda İlham Berk Şimşek’in Milli formayı giyme  şansı elde etmesi bizleri çok mutlu etmiştir. İnşallah Orhan Şimşek’te  Avrupa Şampiyonasına katılma şansını yakalayacaktır. Şansının çok yüksek olması bizlerin umutlarını taze tutmaktadır. Gençlerimizi kutluyorum. Velilerimize de gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!