SAPANCA GENÇLİK KENDİNE GELİYOR 2-1

featured

SAPANCA GENÇLİK KENDİNE GELİYOR 2-1

Kırkpınar Stadında oynanan Bölgesel Amatör lig 10. Grup Sapanca Derbisinde Kırkpınarspor ile Sapanca Gençlik karşı karşıya geldiler. Centilmence geçen karşılaşmanın 5. Dakikasında Sapanca Gençlik Mustafa’nın golüyle 1-0 Öne geçti. İlk Yarı 1-0 Sapanca Gençlik’in üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda 60. Dakikada Sapanca Gençlik bulduğu bir pozisyonda Melih’in golüyle farkı ikiye çıkarttı. Kırkpınarspor maçın 78. Dakikasında Furkan’ın golüyle umutlandıysa da geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve konuk ekip Sapanca Gençlik sahadan 2-1 Galip ayrıldı.

STAD: Kırkpınar

HAKEMLER: Hakan Ergin*** Mikail Can*** Mehmet Sepetçi***

KIRKPINARSPOR: Emre* Şener* İsmail* Kamil* Yusuf* (Dk.44 Eymen*) Yunus* (Dk.65 İbrahim*) İdris* Gökhan* Murat* (Dk.78 Batuhan*) Furkan* Hakan*

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Uçar(Kırkpınarspor)

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Beytullah*** Serbey*** Mustafa**** Melih*** Celalettin*** Melih Uğur**** Oğuzhan* (Dk.35 Cihan***), Berat*** Tanju*** (Dk.80 Bedirhan*) Ulvi** Mete Oktay*** (Dk.87 Yavuz*)

TEKNİK DİREKTÖR: Yok

GOLLER: Dk.78 Furkan (Kırkpınarspor),Dk.5 Mustafa, Dk.60 Melih (Sapanca Gençlik)

KIRMIZI KART: Dk 80 Ulvi (Sapanca Gençlikspor),

haken

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!