Şampiyonluk hasretimiz sona erecek

featured

Kartepe kampının ardından yeni sezon hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde sürdüren Sakaryaspor kafilesini ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Bu sene çok farklı bir Sakaryaspor izleyeceğimizden eminiz. Yeni gelen futbolcu arkadaşlarımız takımımıza güç kattı. İnşallah bu yıl sizlerin gayreti, taraftarlarımızın desteği, bizlerin de katkılarıyla o çok istediğimiz şampiyonluğa ulaşmak, şehrimize hediye etmek istiyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kartepe kampının ardından yeni sezon hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde sürdüren Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti. Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı buluşmada Başkan Yüce, Teknik Direktör İsmail Ertekin ve futbolcularla görüştü. Yeni sezon öncesi başarı dileklerini ileten Yüce, bu yıl farklı bir Sakaryaspor’un sahalarda olacağının altını çizdi. Futbolculara baklava ikram eden Başkan Yüce, takıma güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Şampiyonluk hasretimiz sona erecek

Şampiyonluğu çok istediklerini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Biz bu sene sizlerle birlikte şampiyon olmak istiyoruz. Birkaç sezondur direkten dönüyoruz. İnşallah bu sene sizlerin gayreti, taraftarlarımızın desteği, bizlerin de katkılarıyla o çok istediğimiz şampiyonluğa ulaşmak, şehrimize hediye etmek istiyoruz. Yeni gelen futbolcu arkadaşlarımız takımımıza güç kattı. Tüm taraftarlarımız transferlerden çok memnun. Bu sene sizlerle beraber çok farklı bir Sakaryaspor izleyeceğimizden eminiz. Sakaryaspor’umuzun geçmişi efsanelerle dolu. Bu topraklarda sayısız futbolcular yetişmiş hem şehrimize hem de ülkemizde hizmet etmiş, sayısız zaferler kazandırmışlardır. Son birkaç yıldır bir türlü o eski günlere geri dönemiyoruz ama inşallah bu seneyle birlikte yeniden o güzel günlere doğru ilerleyeceğiz” dedi.

Ertekin’e başarı temennisi

Teknik Direktör İsmail Ertekin ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, “Ne kadar değerli bir hoca olduğunuzu biliyoruz. Sizin gelişiniz şehrimizde büyük bir heyecan yarattı. Taraftarlarımız sizin takımın başında olmanızdan dolayı çok mutlu. Sizinle beraber takıma yeni bir hava yeni bir heyecan geleceğine inanıyoruz” derken, Teknik Direktör İsmail Ertekin ise, “Sizlerin ve taraftarlarımızın desteği çok önemli. İnşallah desteğiniz ile beraber Sakaryaspor’umuzu hak ettiği bir üst lige çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, Başkan Ekrem Yüce’ye destekleri ve katkıları dolayısıyla teşekkür ederek, bu sezonun şampiyonluk sezonu olacağına inandıklarını söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!