SAKARYASPOR U-15’LER ARKAYI BEŞLEDİ 5-0

SAKARYASPOR U-15’LER ARKAYI BEŞLEDİ 5-0

Coca Cola Gelişim Liginde Ekrem Karaberberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde oynanan U-15 Ligi karşılaşmasında Sakaryaspor U-15 Takımı maçın ikinci yarısında maça ağırlığını koydu ve karşılaşmadan 5-0 Galip ayrıldı. Maçın ilk yarısınde 19. Dakikada Emir Miray ceza alanına girdi ve düşürüldü. Penaltı atışını Emir kullandı. Emir’in penaltı atışını kaleci celdi ve yine topa yetişen Emir Miray Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçiren golü attı ve ilk yarı bu atılan tek golle 1-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında rakibine baskı kuran Sakaryaspor rüzgarın da etkisiyle rakip kaleye iyice yüklendi ve ikinci yarının ilk dakikasında Emir, 47. Dakikada oyuna ikinci yarıda giren Ömer Faruk, 52. Dakikada Kaan ve 62. Dakikada yine Emir Miray’ın golleri ile karşılaşmadan 5-0 Galip ayrıldı.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER : Mustafa Bal*** Duygu Genç*** Cafer Mamak ***

SAKARYASPOR U-15 : Harun*** Tugay*** ( Ömer Faruk*** ) Emir Miray**** Emre*** Umut*** Temel**** Berat*** ( Tunahan*** ) Mert*** ( Caner*** ) Ömer Farukr Baylan*** ( Enes*** ) M. Ali*** ( Mustafa Çalık*** ) Kaan***

TEKNİK SORUMLU : Özcan Zafer

KIRKLARELİSPOR U-15: Samet** Süleyman** ( Yusuf** ) Murat Berk** Mustafa** Oğuzhan** Fırat can*** Göktuğ*** Arda*** ( Yunus Emre** ) Çağatay** ( Baran*** ) Berk*** Enis*** ( Alperen** )

TEKNİK SORUMLU : Mehmet Özdil

GOLLER : Dk. 19- 41-62 Emir Miray Dk. 47 Ömer Faruk Temellioğlu Dk. 52 Kaan kırcı ( Sakaryaspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!