U-14’LER RAHAT GEÇTİ 5-1

U-14’LER RAHAT GEÇTİ 5-1

Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde oynananm Gelişim ligi U-14 Karşılaşmasında Sakaryaspor U-14 Takımı evinde konuk ettiği Kırklarelispor U-14 Takımı karşısında ikinci yarıda farka gitti 5-1. Maçın ilk yarısında rüzgara karşı oynayan Sakaryaspor bir kontratakta maçın 20. dakikasında Furkan Kaymakçı’nın golü ile 1-0 Öne geçti ve ilk yarı bu skorla kapandı. Maçın ikinci yarısında rüzgarı da arkasına alan Yeşil-siyahlılar Yusuf Sarohan’ın 2, Muhammet Yusuf ve Yunus Emre’nin golleri ile karşılaşmadın 5-1 Galip ayrıldı. Kırklarelispor’un golü ise 55. Dakikada Emir’den geldi.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER: Furkan Aydar*** Mustafa bal*** Duygu Genç***

SAKARYASPOR U-14 : Şahan*** Serhat*** Yusuf*** Furkan*** Bülent Can*** Ömer Faruk*** ( Ediz*** ) Yunus Emre*** Muhammet Yusuf**** ( Mert*** ) Beytullah*** ( Emir Eren*** ) Gülhan*** ( Ömer*** ) Ömer kazım*** ( Talha*** 9

TEKNİK SORUMLU : Furkan Köseoğlu

KIRKLARELİSPOR U-14 : Furkan** Emirhan** ( Kadir**  ) Hakan** ( M. Eray** ) Gökçay*** Cenker** Emirhan** ( Kadir Akıncı** ) Bayram*** Onur*** Emir*** ( Mehmet** ) Yusuf*** ( Melih** ) Emrecan***

TEKNİK SORUMLU : Mehmet Özdil

GOLLER : Dk. 20 Furkan Dk. 44- 70 Yusuf Sarohan Dk. 46 Muhammet Yusuf  Dk. 60 Yunus Ekre ( Sakaryaspor ) Dk. 55 Ekir ( Kırklarelispor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!