SAHİL NEFES ALDI

SAHİL NEFES ALDI

Süper Amatör Küme A Grubu’nda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kocaali temsilcisi Sahilspor sahasında Harb-İş Tankspor ile karşılaştı. Mavi beyazlı ekip uzatma dakikalarında bulduğu golle hanesine üç puan yazdırarak nefes aldı.

Altı puanlık

Süper Amatör Küme A Grubu’nda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kocaali Sahilspor ligin dokuzuncu haftasında sahasında Harb-İş Tankspor’u ağırladı. Ligde ilk devrenin bitimine iki hafta kala alt sıralardan uzaklaşmak adına altı puan niteliğindeki karşılaşma Sahilspor’un 2-1 galibiyeti ile noktalandı. İlk devreyi 34’te Selçuk’un golü ile 1-0 önde kapatan mavi beyazlı ekip ikinci yarıya da baskılı başlasa da konuk ekip 61. Dakikada Gürkan ile eşitliği yakaladı.

Son nefeste

Uzun süre 1-1’lik eşitlikle devam eden karşılaşmanın son dakikaları ise adeta nefes kesti. Kalesinde üst üste pozisyon vermesine rağmen oyundan kopmayan ev sahibi ekip 90+2. Dakikada Umut’un golü ile skoru 2-1’e taşıdı. Alınan galibiyetle puanını 7’ye yükselten Kocaali temsilcisi küme düşme potasındaki rakipleri ile arasındaki farkı 4’e çıkardı. Mavi beyazlı ekip ligin onuncu haftasında deplasmanda  Sakarya Tüvaşasspor ile karşılaşacak.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Murat Baş*** Beytullah Yiğit*** Furkan Şen***

Kocaali Sahilspor: M. Ali*** Hüseyin*** Serhat*** Yalçın*** Ensar*** Gökhan*** Mustafa*** Selçuk*** (Tayyip**)  Burak*** (A. Şükrü***) Umut***

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Harbsspor: Volkan*** Emirhan A*(Sezai*)  Burak* Melih* (Oğuzhan*) Mert Y * Emirhan G.* Gürkan** Hasan** Mert B.* Emirhan T.* Hakan*

Antrenör: İbrahim Makine

Goller: Dk. 34 Selçuk, Dk. 90+2 Umut (Kocaali Sahilspor) Dk. 61 Gürkan (harbişspor)

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!