Kazimiyespor’dan 4-1 kere maşallah!

featured

Kazimiyespor’dan 4-1 kere maşallah!

Sakarya 1. Amatör Küme Lig’i D grubunda 9. Hafta karşılaşmasında Kazimiyespor, evinde Serdivan Esentepegölspor’u konuk etti.

Kazimiyespor, evinde konuk ettiği Serdivan Esentepegölspor’u 4-1’lik skorla ile yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Maça hızlı başlayan taraf Kazimiyespor oldu ve Dk. 1’de Atakan ile golü erken bularak skoru 1-0’a getirdi. Bu sefer sahneye her hafta golü olan Levent çıktı ve Dk. 37’de golü bularak farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıda başka gol olmadı ve kırmızı-beyazlılar soyunma odasın 2-0 önde girdi.

İkinci yarıyada hızlı başlayan taraf Kazimiyespor oldu ve Dk. 55’de Semih cezasahasına girdi ve kaleci ile birlikte 4 Serdivan Esentepegölspor oyuncusunu çalımlayarak topu ağlarla buluşturdu. Serdivan Esentegölspor çıktığı atakta mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi. İkinci yarıda sahaya davetsiz bir misafir girdi ve Kazimiyespor kalecisi Çetin köpeği kucağına alıp saha kenarına bıraktı. Kazimiyespor sol kanattan çıktığı atakta Atakan’a yapılan faul’de Semih Kesim topun başına geçti ve Dk. 70’de topu ağlarla buluşturdu ve durumu 4-0’a getidi.

Serdivan Esentepegölspor ikinci çıktığı atakta Alperen ile golü buldu ve maçın skorunu belirledi. Kazimiyespor evinde 4-1’lik skor ile galip gelerek Kocatöngelspor’unda evinde Karasu Aziziyespor ile 1-1’lik berabere kalmasının ardından liderlik koltuğuna 2 puan farkla oturdu.

Bu skorla Kazimiyespor puanını 22 yaparak liderlik koltuğuna yerleşmeyi başardı.

 

KAZİMİYESPOR – SERDİVAN ESENTEPEGÖLSPOR: 4-1

Stad: Kazimiye Melih Bilgin Stadyumu

Kazimiyespor: Çetin, Davut, Fatih, Birol, Atakan, Ali, Levent, Uğur, Kadir, Semih, Alperen

Serdivan Esentepegölspor: Battal, Vedat, Metehan, Kadirhan, Emre, Murat, Anıl Remzi, Ümit, Murat, Tunahan, Alperen

Goller: Dk. 1 Atakan, Dk. 37 Levent, Dk. 55, Dk. 70 Semih(Kazimiyespor), Dk. 87 Alperen (Serdivan Esentepegölspor)

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!