Ramazanda Playoff rüzgarı

featured

Ramazanda Playoff rüzgarı

Altı takımın Bala çıkan iki takım olmak adına verdikleri playoff mücadelelerinde takımlar  üçüncü karşılaşmalarını oynayacaklar. Harmanlıksporun puansız olduğu iki maç Sonunda Kazımpaşa Birlik ikide iki yaparak Bala çıkacak takımolmak adına avantaj yakaladığı Playofta  K.Akınspor ve Hendek Dereköy dörder puanla  onu takipe alan iki takım konumundalar. İddialı  Kocatöngelin bir puanla hayal kırıklığı yarattığı Playofta  üçüncü maçlar Ramazan ayının ilk günü ( Cumartesi bugün) oynanacak. Saat 22.00 de aynı anda iki ayrı sahada oynanacak olan programa göz atarken, Bizim Sakaryaya ait uslupla ,takımların oynayacağı üçüncü maçların içinden çıkacak sonuçlarla ilgili olarak  sizlere ufak ufak ip uçları vermeye çalışacağız. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

ÜÇ AYRI SAHA  DEVREDE ( BURASI ERENLER 1)

Ramazan nedeniyle maçların saatleri 22.00 ye çekilirken karşılaşmalar içinde üç ayrı saha devreye sokuldu. İki maç  Erenlerde 1 ve 2 nolu sahalarda ,diğer maç  ise Serdivan Ekrem Karaberber sosyal tesislerinde oynanacak.Akşamın en önemli  mücadelelerinden  biri Erenler bir nolu sahada iki dört puanlı takım olan K.Akınspor ile ,Hendek Dereköy arasında oynanacak. Bu maçı kazanan için ilk iki vede ilk bir şansı devam eder. Kaybeden eline kağıdı kalemi alır kalan iki maçı hesap eder. K.Akın ile Hendek Dereköy farklı gruptan Playofa kalan iki takım. Bu sezon ilk kez karşı karşıya gelecekler. Kadro kalitesi olarak  Hendek dereköy daha iyi resim veresede ,K.Akın mücadeleci ,inatçı oyun yapısıyla  Hendek dereköye kafa tutabilir. Beraberlik ilk akla gelen sonuç. Kazanma yüzdesinde ise Hendek Dereköy yüzde 51 le bir adım önde.

BURASI ERENLER (2)

Erenler iki nolu sahada iki birer puanlı takımın mücadelesi var. Kocatöngel iki maçta topladığı bir puanla hayal kırıklığı yaşadı. Bu maçtada puan kaybı yaşarlarsa  hedef için hiçbir şansları kalmaz. Kadro kalitesi olarak Kırkpınar’dan iyi konumdalar ama Kırkpınar Kazımpaşa Birlike kaybederken bile maça ortak olacak pozisyonlar buldu ve Kazımpaşaya kafa tuttu. Biz Kocatöngeli fovari olarak işaret ederken Kırkpınarında  bu maçtanpuan veya puanlar alabileceğini sürpriz bir playoff notu olarak santraya koyuyoruz.

BURASI EKREM KARABERBER

Erenlerdeki maçlar gibi aynı saatte Ekrem Karaberber tesislerinde lider konumda olan Kazımpaşa Birlik genç Harmanlıkla oynayacak. Kazımpaşa birlik ikide iki yaptı.Harmanlık ise ikide sıfır çeken Playoftaki tek puansız takım. Bu akşam ne olur? Çok şey olur gibi gözükmüyor. Kazımpaşa birlik deneyimli vede güçlü kadrosuyla, bu maçın içindeki banko kazanır diyebileceğimiz takımın ismi. Harmanlık mücadele olarak direnirde sonunda puan veya puanlar alabilirmi? Bu biraz zor. Harmanlıkspor için bu maçtan alınacak bir puan bile iyi puan olarak Harmanlık tesislerine taşınır. Kazımpaşa kaybederse mi ne olur? Valla futbol bu her şey olur. Böyle bir sonuç Erenlerdeki Hendek Dereköy-K.Akın ma.çından gelecek sonuca göre playofun idda kantarında tartılır.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!