Playofa Ramazan ayarı

featured

Playofa Ramazan ayarı

Bala çıkma mücadelesinde takımlar yarın üçüncü maçlarını oynayacaklar. Futbol İl Tertip kurulu üçüncü maçlara Ramazan ayarı yaparken karşılaşmaları iki ayrı sahaya yaydı. Buna göre  Kazımpaşa Birlikin ikide iki yaparak lider konumda olan Bala çıkma mücadelesinde saat 22.00 de başlayacak olan üç maçon programı şöyle gelişti

Erenler  1 Nolu saha

Saat 22.00 K.Akınspor-Hendek dereköyspor

Erenler 2 Nolu saha

Saat 22-00 Kırkpınarspor- Kocatöngelspor

Ekrem Karaberber

Saat 22.00 Harmanlıkspor -Kazımpaşa Birlik

Balda  Beylerbeyinin liderliği bir puan farkla devam ediyor

Serdivan kilit takım

Balda altıncı Bölge üçüncü grupta gecen haftanın içinde lider Beylerbeyi Yeşlköyü farklı yenerken takipçisi Sapanca Sakarya derbisinde Serdivanda  zorda olsa kazanarak zirveyi takibi sürdürdü. Yeşil Beyazlılar üç puana ve umuda neden olan golü 73 de Erginle kaydetti.  Grubun sürprizi Erenlerden geldi. Genç Erenlerspor  sahasında bu kez mücadeleci futbolunu 2-0 lık galibiyetle süsledi. H Genç Erenler fovari Kalaycısporu 2-0 yenerek kalaycının zirve hesaplarını yerle bir etti. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

SERDİVAN  LİDERİ BEKLİYOR

Sapanca’nın umut bağladığı, lider Beylerbeyinin  puan kaybı yaşayabileceği maç  3 Nisan Pazar günü saat  14.00 de  Ekrem Karaberber tesislerinde  Serdivanspor ile Beylerbeyi arasında oynanacak. Bu karşılaşma  Serdivan için sadece prestij ,sadece Sakarya’nın Balda kaderine etki edebilecek maç olarak büyük önem taşıyor.

SAPANCA ZORLU DEPLASMANDA

Balda Playof umutlarını  Serdivanın lider beylerbeyi ile oynayacağı maça çeviren sapanca Gençlik aynı saatlerde İstanbul’da grupun zorlu takımlarından Kavaçıkla oynayacak. Yeşil Beyazlılar  Kafacıkla oynarken ,kazanmanın dışında Sakarya’dan Ekrem Kara berberden gelecek olan sonuca da kulak kabartacak. Grupta Sakarya derbisinde Erenlerspor ile Pamukova 1968 Erenlerde oynarken , bu maç dahil diğer maçlarda formalite maçlar .

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!