Pamukovalı karatecilerin  milli forma ile gururlandıran başarısı..

featured

Pamukovalı karatecilerin  milli forma ile gururlandıran başarısı..

 

Milli Takım forması giyen Pamukovalı karateciler, Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonasında 3’üncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attılar..

 

Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası Ordu’da tamamlandı.

Fatsa 75. Yıl Spor Salonu’nda 31 Ağustos’ta başlayan şampiyonada, ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Romanya, Rusya, Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna ve Özbekistan’dan yaklaşık 2 bin 200 sporcu mücadele etti.

Şampiyonada Milli Takım forması ile mücadele eden Pamukovalı karateciler Rümeysa Baş 54 Kg da, Mücahit Duman 40 kg da ve Musab Yıldız 45 Kg da 32üncü olarak dereceye girdiler ve bronz madalya kazandılar.

Sporcuların karate antrenörü Ogün Tandoğan, Pamukovalı 3 karatecinin almış olduğu başarının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, sporcuların bundan sonraki şampiyonlarda daha iyi dereceler alacağına inandığını ifade etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!