Pamukova Gürkanla vurdu 2-1

featured

Stad Erenler ( 1)

Hakemler Yunus Aytekin Atabek *** Berkant Sercan Dertli*** Furkan Gökdemir ***

Pamukovaspor Uğur ** Yasin **Özgür ** Burak *** samet ** İlyas *** Erdem ** Ahmet **Gürkan *** Berat **  Tayyip **( Sezer **)

Antrenör Yalçın Yayla

Kazımpaşa Birlik İsmail ** Berkay ** Kadir ** Berkay çolak ** Utku ** Okan ** Emirhan **  Tamer ** Kerim ** Yağız ** Sinan ** ( Doğukan manavoğlu **)

Antrenör Fikri Yılmaz

Goller Dk 45+ 3  71 Gürkan ( Pamukova ) Dk 73 Utku ( P) Kazımpaşa Birlik)

İzlok Pamukova üçüncü maçında üç puanı bir arada gördü. Kırmızı beyazlılar yenilgisizsahaya çıkan ikipuanlı Kazımpaşa Birlik karşısında üç puanı golçüsü Gürkanın her iki yarıda attığı gollerle kazanarak moral buldu. İlk yarısı sakatlıklar nedeniyle uzun süre duraksayan oyunda Pamukova 45+ 3 de Gürkanın kafa golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında 70 dakikada Pamukova Gürkanla bir kez daha sahneye çıktı 2-0 Kazımpaşa Birlik 73 dakikada Utkunun penaltı golüyle umutlandı ama kalan bölümde iyi savunma yapan İzlog Pamukova sahadan 2-1 galip ayrılarak bala çıkma yarışı için hesap yapan takımlar kervanına katıldı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!