Ferizli tutulmuyor 2-1

featured

Stad Erenler Atatürk ( 2)

Hakemler  Suat Güz ** Hakan Can Yılmaz*** Bedrkay Aykan ***

Ferizlispor  Kaan *** Yasin *** Ersin *** İsmail *** Ruhi *** Ferdi ** Ergin ** Enes ** Berkan ** ( Fatih **) A.Baki *** Sinan ** ( Umit tale **)

Antrenör Yusuf Berk Yıldız

As Akyazıspor  İlhan ** Hakan Şanlı ** Ömer ** İsmail ** Mehmet ( Burak **) Apturahman ** (A.samet **) Arda** Sinan ** Emirhan *** Eren ** Ömer Aktaş **

Antrenör Ercan Öztürk

Goller Dk 3 A.Baki Dk 6 Ruhi ( Ferizlispor ) Dk 32 Emirhan ( AsAkyazı)

Ferizlispor hafta içinde teknik adam ayrılığı yaşayan ,bazı futbolcularının kadro dışı kaldığ ı  As Akyazısporu, maçın hemen başında blduğu şok gollerle 2-1 yenip üçte üç yaptı. Karşılaşmaya lider olarak çıkan Ferizlispor As Akyazı savunmasının bir anlık hatasından  3 dakikada A.Baki ile maça golle başladı 1-0 Ferizlispor rakipinin savunmada hatalar yaptığı anlarda6 dakikada bu kezsavunmanın etkili ismi Ruhi ile farkı ikiye çıkardı. 2-0 As Akyazıspor  şok gollerin ardından kendine geldi. Ferizli kalesini ablukaya alan sarı siyahlılar 3-2 dakikada Emirhanla farkı bire indirdiler 2-1 Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberliği arayan daha çok baskılı oynayan AsAkyazıspor Ferizli kalecisi ve savunmasını gecemeyince ,ilk yarıda atılan gollerle Ferizlispor Bala çıkma  umudu evine taşıyan taraf oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!