Kuş ve Şimşek sevindirdi

featured

Kuş ve Şimşek sevindirdi

Ebrar  Kuş (2), İlhan Berk Şimşek (3) Halis Demir Kick Boks Türkiye Şampiyonsın da aldığı derece ile sevindirdi.

20/26 Temmuz tarihlerinde Niğde’de gerçekleşen, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Halis Demir Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası’nda; Gençler kategorisinde Ebrar  Kuş ikinci, İlhan Berk Şimşek üçüncü oldu.

Şen Samuray ve Erenler Halk Eğitim Müdürlüğü  Kick Bokscuları, Ebrar Kuş (2), İlhan Berk Şimşek ; Niğde/Halis Demir Üniversitesi Spor Salonunda  gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında zorlu rakiplerini eleyerek aldıkları derecelerle camiayı mutlu etti.

M illi Takım için şans yakaladı

Niğde/Halis Demir Üniversitesi Spor Salonunda  gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında  çıktığı müsabakalar sonrasında performanslarından dolayı Fatih Yüksel,  Muhammed Emin Baydın  Milli Takım seçmeleri için davet aldı.

3/5 Ağustos tarihinde Samsunda yapılacak olan Milli Takım elemelerine katılacak olan Yüksel ve Baydın ayyıldızlı  forması giymek istediklerini belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!