ADAPAZARISPOR TRANSFERE DOYMUYOR

featured

ADAPAZARISPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Bölgesel Lig’de bu yıl şampiyonluk hedefleyen Adapazarıspor’da transfer devam ediyor. Mavi-Beyazlı yönetim, Çorluspor’dan tecrübeli orta saha oyuncusu Ergin Ersin’i kadrosuna kattı

ORTA SAHAYA TRANSFER

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon öncesinde flaş transferlere imza atan Adapazarıspor’da transfer tam gaz devam ediyor. Başkan İbrahim Aygün ve kurmayları orta sahaya bir takviye daha yaptı. Çorluspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Ergin Ersin, mavi-beyazlı kulüple sözleşme imzaladı. Transferde kendilerine gelen iyi isimleri değerlendirmeye devam eden Başkan İbrahim Aygün transfer sezonun bitene kadar sürpriz isimlerin takıma dahil olabileceğinin sinyallerini verdi. Adapazarıspor Başkanı İbrahim Aygün, “Yeni sezon öncesinde hazırlıklarımız devam ediyor. İyi bir kadro oluşturduk. İnşallah kamp dönemini en iyi şekilde tamamlayıp başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi. Yeni sezon hazırlıklarına Karaman Stadı’nda devam eden Adapazarıspor, 15 Ağustos’ta Bolu Termal Otel’de kampa girecek. Bolu’da 12 gün kamp yapacak olan Adapazarıspor, hazırlık maçlarıyla lige hazırlanacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!