Kocatöngel Şampiyon 6-0

Kocatöngel Şampiyon 6-0

Birinci Amatör kümeye play-off yoluyla çıkma mücadelesinde Çarşamba akşamı Erenlerde  A grubunun 9 ar puanlı iki takımın mücadelesinden Kocatöngel galip çıktı. Yuvalaksporu 6-0 yenen Kocatöngelspor daha önünde bir maç olmasına karşın Erenlerde şampiyonluk sevinci yaşadı.

YASİR YILDIZLAŞTI

Kocatöngelspor puansal anlamda kritik olan Yuvala spor engelini 6-0 la geçerken bu karşılaşmada takımın golcüsü Yasir attığı gollerle Kocatöngerli farka taşıyan adam oldu. Kocatöngelspor direnen Yuvalakspor önünde gol perdesini 40 dakikada Faruk’la açtı 1-0. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kocatöngel farka koştu. 53 dakikada Yasir,59 dakikada Engin attı skor 3-0 oldu. Yuvalakspor farkın açılmasının ardından oyun disiplininden kuponca Kocatöngel farkı artırdı. 67 de Yasir, 70 de Erol(P) ve 90 da Yasir maçta son sözü söyledi ve Kocatöngel şampiyonluk sevinci ile taraftarlarıyla kucaklaştı.

KUPA PAZARA KALDI

Kocatöngelspor lige SHCekspor maçıyla nokta koyacak. Pazar günü oynanacak olan formalite maçında Kocatöngel yenilse bile 1 amatör kümeye çıkan takım olacak. Büyük bir olasılıkla Erenlerde oynanacak olan karşılaşma sonrası Kocatöngel kupasını ve madalyalarını alacak.

Kocatöngelspor 2 amatör play-off grubu maçında Yuvalaksporu 6-0 yendi ve birinci amatör kümeye çıktı.

Kocatöngelspor 6-0 Yuvalakspor

Saha: Erenler

Hakemler: Uğur Muslu*** Furkan Kocayıldız***Anıl  Mvi

Kocatöngelspor: Oğuzhan*** Engin*** (Oğuzhan**) Orhan*** Furkan*** Erol*** Eray*** Sercan*** Sefa*** (Samim Can**) Yasir**** Faruk*** ( Onur**) Elyasa***

Antrenör: Yalçın yayla

Yuvalakspor: Enes* Gökhan* (Adem**) Serkan* (Hami**) Furkan** Samet** Burak** (Recep**) Fatih** M. Salih** M. Kurtoğlu** Selami** Taner**

Antrenör: Ali Kambur

Goller: Dk. 40 Faruk, Dk. 53-67-90 Yasir, Dk. 58 Engin, Dk. 70 (Pen) Erol (Kocatöngelspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!