KIRKPINARSPOR ŞAHLANDI 3-0

featured

KIRKPINARSPOR ŞAHLANDI 3-0

Sapanca Atatürk Stadında oynanan Bölgesel Amatör Lig müsabakasında geçtiğimiz haftanın deplasman fatihi Kırkpınarspor evinde konuk ettiği Mudanyaspor karşısında ikinci yarıda adeta şahlandı ve maçtan 3-0 Galip ayrılarak zirve mücadelesine devam etti.

İKİNCİ YARIDA COŞTULAR

İlk yarısı 0-0 Berabere biten karşılaşmada Kırkpınarspor harika bir futbol oynarken ilk yarıda gol yollarında başarılı olamadı, ancak maçın ikinci yarısında sarı lacivertliler yakaladıkları gol pozisyonlarını boş çevirmediler ve maçın 54 ve 58. Dakikalarında Murat ile maçın 68. Dakikasında Soner’in golleri Kırkpınarspor’u rahatlattı. Maçın 61. Dakikasında rakibine sert giren Mudanyaspor’lu oyuncu İdris ile maçın 88. Dakikasında yine rakibine bert giren Kırkpınarspor oyuncusu Şener maçın hakeminden direkt olarak kırmızı kart gördüler ve oyun dışında kaldılar.

STAD: Sapanca Atatürk Stadı

HAKEEMLER : Alican Özışık***  Hüseyin Güneşli *** Ferdi Karadoruk***

KIRKPINARSPOR : Hüseyin***  Şener ( K.K )  Kamil***  Yusuf***  İsmail***  Gökhan***  Halil***  İdris***  Murat***  Furkan***( İbrahim Dk. 78)  Hakan***( Doğukan Dk. 80 )

TEKNİK SORUMLU : Ahmet Uçar

MUDANYASPOR : Samet**  İdris( K.K )  Koray**  Kudret**  Semih ** Yasin***  Bateaya*** Melih**  Ender**( Şahin )  İsmail**  Ümit** ( Bartu )

TEKNİK SORUMLU : Vahit İleri

GOLLER : Dk. 54-58 Murat Dk. 68 Soner ( Kırkpınarspor )

KIRMIZI KARTLAR : Dk. 61 İdris ( Mudanyaspor ) Dk. 88 Şener ( Kırkpınarspor )

img_6594 img_6595 img_6600 img_6603 img_6614 img_6636 mudanyaspor-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!