Kick Bokscular Şen döndü

featured
User comments

Kick Bokscular Şen döndü

Şen Samuray ve Erenler Halk Eğitim Sporcuları Kick Boks Liginde madalya ile döndü

29 Kasım tarihin de Düzce’de gerçekleşen Kulüpler Ligi  Türkiye Kick Boks Şampiyonasına  katılan   Şen Samuray ve Erenler Halk Eğitim Sporcuları kategorilerinde elde ettikleri  dereceler   sonrasında kürsiye çıkarak madalyalarını aldı.

Gençlerde, Tiryaki   Şampiyon oldu

Düzce/ Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen şampiyonaya katılan Şen Samuray ve Erenler Halk Eğitim Sporcularından;  Seçkin Tiryaki (1), Orhan Şimşek (2), Mehmet Akif Çil (2), Fatih Yüksel (2), Ahsen Yunus Delice (2),  Ebrar Kuş (2), Büşra Erdem (3), yaptıkları başarılı müsabakalar sonrasında   aldıkları madalyalarla ilimize sevinçle döndü.

Öztürk’e teşekkür

Kick Boks antrenörü İbrahim Şen; “Hafta sonu Düzce’de gerçekleşen şampiyonaya katıldığımız sporcularımızın tamamının derece yapması bizleri mutlu etti.  Sporcularımızı yürekten kutluyorum. İnşaallah gençlerimiz sabırla devam edecekleri çalışmalar sonrasında daha büyük dereceler alarak, hem ilimizi hem de ilçemizi temsil etme lezzetini yaşayacaklardır. Bu vesile ile bizlere desteklerini esirgemeyen Erenler  Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e ve Erenler Halk Eğitim Müdürü Adil Şenol’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

User comments
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!