Kickboksta Dünya 3.sü olan Ahmet Din, İl Müdürümüzü Ziyaret Etti

Kickboksta Dünya 3.sü olan Ahmet Din, İl Müdürümüzü Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Dünya Büyükler Kickboks Şampiyonasında 3. olan Ahmet Din, antrenörü Seydi Gökpınar ve geçtiğimiz yıl Avrupa Kickboks Şampiyonu olan Ömer Faruk Avcı’yı kabul etti.

22-29 Kasım 2015 tarihleri arasında İrlanda’da düzenlenen Dünya Büyükler Kickboks Şampiyonasında 63 kg’da mücadele eden Kocaali Taekwondo Spor Kulübü sporcusu Ahmet Din, Dünya 3.’sü olma başarısı gösterdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, “Kickboksta Sakarya olarak adımızı dünyaya duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Önce Ömer Faruk Avcı şimdi ise Ahmet Din’in kazandığı madalya ile kickboksta başarımız perçinlendi” diye konuştu. İl Müdürü Fatih Çelikel Dünya 3.’sü sporcumuz Ahmet Din’i ve antrenörü Seydi Gökpınar’ı tebrik ederek sporcuya altın hediye etti.

Antrenör Seydi Gökpınar da desteklerinden dolayı İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ederek “İnşaallah bundan sonraki çalışmalarımızı seneye yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanmak için yapacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!