Kazımpaşa Birlikspor: 0 Serdivanspor:0

featured

Bölgesel Amatör Lig, Sakarya derbisine sahne oldu. 11’inci Grup’ta mücadele eden Kazımpaşa Birlikspor ile Serdivanspor, saat 15.00 seansında Serdivan Ekrem Karaberberoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi.

Maça hızlı başlayan taraf Kazımpaşa Birlikspor oldu. Maçın henüz başında bir şutu direkten dönen Kazımapaşa ekibi, ilk yarıda girdiği net pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda ise rüzgarı arka tarafına alan taraf Serdivanspor oldu. Sarı-siyahlılar, ikinci yarının başından itibaren oyunun hakimiyetini eline aldı. Sonradan oyuna giren Semih Akyıldız’ın olduğu sol kanattan hücum stratejisini geliştiren Serdivanspor, önemli pozisyonlara girse de skora etki edemedi. Maçın son anlarına doğru Kazımpaşa ekibi 2 gol fırsatından yararlanamadı.

Karşılaşma 0-0’lık eşitlikle sonra ererken, Kazımpaşa Birlikspor ile Serdivanspor Bölgesel Amatör Lig’in 3’üncü haftasında puanlarını 2’ye yükseltti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!