Hendek evinde vurgun yedi 1-4

featured

Hendek evinde vurgun yedi 1-4

Balda iddialı Hendekspor evinde  Kalaycı önünde iyi başladığı oyunun ikinci yarısında döküldü. Mavi Beyazlılar kazanma arzusu ile çıktıkları doksan dakikanın ilk 24  dakikasında  Volkanın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

ROLLER DEĞİŞİYOR

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kalaycı Hendek önünde müthiş geriye dönüşü yaşama geçirirken 59 da  Emre Sofuoğlu ile -1 -1 yakaladı.  Kalaycı beraberliği bulduktan sonra hendeksporu kendi evinde 63 de Emre Kürküt , 66 da M.Ensarın golleriyle sarstı 1-3 . Kalaycı üst üste bulduğu gollerle üç puana koşarken 90+ 6 dada boş durmadı. Emre Kürküt  uzatmada son sözü söyledi 1-4.

Sondakikalarda 90 +3  kırmızı  kart  gören umut koz hendekspor  hami soytürt kalaycıspor

Hendekspor’da 89. Dakikada Ümit kırmızı kart görürken, Arifiye Kalaycıspor’da ise Hami kırmızı kart gördü.

Hendekspor: 1
Arifiye Kalaycıspor: 4
Hakemler: Mehmet Aygen, Ali İmran, Mustafa Demir
Stad: Hendek Atatürk

Hendekspor: Bülent, Enes, Hacı Şükrü(Umut), Mustafa Kara(Ömer Taşkın), Emirhan, Polat, Hakan Soylu(Burak), Ardahan, Ümit, Oğuzhan, Volkan
Teknik Sorumlu: Hüseyin Aydoğan

Arifiye Kalaycıspor: İlhancan, Sercan, Ensar, Emre Kürküt, Emre, Errad, Özgür, Özkan, Hakan, Tuğrul Cem(Necati), Berk(Hami)
Teknik Sorumlu: Mustafa Çabuk
Goller: Dk.23 Volkan (Hendekspor), Dk.59 Emre, Dk. 62 Emre Kürküt, Dk.66 Ensar, Dk.90+5 Oğuzhan (Arifiye Kalaycıspor)
Kırmızı Kart: Dk.89 Ümit (Hendekspor), Dk.89 Hami(Arifiye Kalaycıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!