KARASUSPOR DİBE DEMİR ATTI 1-2

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup temsilcimiz Karasuspor haftalardır süren kötü gidişine bir türlü dur diyemiyor. Son olarak Karasu İlçe Stadında puan cetvelinde 5 Puanla bir üstünde bulunan Kilimli Belediyespor ile karşılaşan 4 Puanlı Karasuspor bu karşılaşmadan da 2-1 Mağlup ayrıldı Kilimli Belediyespor 24. Dakikada Yasin’in golüyle ilk yarıyı 1-0 Önde kapadı. Maçın ikinci yarısında da Kilimli Belediyespor 50. Dakikada Emin’in golüyle farkı ikiye çıkarttı. Bu gollere Karasuspor 59. Dakikada Murat’ın golüyle cevap verdi ama yetmedi ve karşılaşma Kilimli Belediyespor’un 2-1 Kilimli Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Karasuspor 4 Puanla dibe demir atarken, Kilimli Belediyespor ise puanını 8’e ve aradaki farkı da 4 Puana çıkarttı.

KARASUSPOR: 1-KİLİMLİ BELEDİYESPOR: 2

HAKEMLER: İsmail Akbulut, Yahya U.Özyılmaz, İbrahim Tokaç

KARASUSPOR: Uğur** Samet** Aykut** İsa** Levent** Ümit** Oğuz** H.Bilal** (Gökhan**), Cenker** Çağrı** (Osman*), Fesih** (Murat**)

ANTRENÖR: Hakan Koçer

KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Burak*** Özgür*** Beyazıt** (Alkan**), Okan*** Emrecan*** Yasin*** Emin*** Canberk*** Ferhat** (Veysel**), Aytunç*** Yasin Yazıcı***

ANTRENÖR: Özkan Cinel

Goller: Dk.24 Yasin Yazıcı, Dk.50 Emin (Kilimli Belediyespor), Dk.59 Murat (Karasuspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!