HAKEM DERNEĞİ’NDEN KULÜPLERE ÖNEMLİ DUYURU

featured

HAKEM DERNEĞİ’NDEN KULÜPLERE ÖNEMLİ DUYURU

Hakemlerimizin son zamanlarda taviz vermeden uygulamakta oldukları , müsabakaların zamanında başlamaması ve güvenlik tedbirlerinin yetersiz olmasından kaynaklanan sıkıntılardan dolayı bu açıklamayı yapmamız gerektiğini hissettik.

TALİMATLAR AÇIK

Müsabakalar ilgili kurullar tarafından hakemlere tebliğ edilir ve müsabakanın başlamasına iki saat kala bütün sorumluluk müsabakayı yönetecek hakemi ilgilendirmektedir. Hiçbir kurum ve kuruluşun hakemin kararına karışma yetkisi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonun yayınlamış olduğu Futbol müsabaka talimatında bulunan hakemlerimizi ilgilendiren bazı talimatları aşağıda yayınlıyoruz. Güvenlik tedbirlerinin yetersiz olması , müsabakaya zamanında gelmeyen takım ve yöneticilerin eksiklikleri hakemlik müessesemizi uzaktan ve yakından ilgilendirmemektedir. Tüm kurum ve kuruluşların Gerekli tedbirleri ve önlemleri almalarını bir kez daha hatırlatıyoruz.

Tüm kamuoyuna saygıyla bildiririz.

TFFHGD SAKARYA YÖNETİM KURULU

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!