Karasu üç puanı kaçırdı 0-0

featured

Karasu üç puanı kaçırdı 0-0

Bölgesel ligde Sakarya derbisinden gol sesi çıkmadı. Karamandaki mücadelede başladığı gibi biterken, ilk yarının başlarında Adapazarıspor etkili olurken ilk ciddi gol tehlikesini  Adapazarıspor defansının uzaklaştıramadığı topta Özgürün aşırtması üstten auta gitti.

İkinci yarıda dengeli giden oyunda ,bir ara karışan oyundan Karasuya bir kırmızı çıktı. Özgürün gördüğü kırmızı kartla sahada on kişi kalan Karasu buna karşın kalesini iyi korurken İshak la 85 de yüzde yüz bir golü kaçırdı. Bu pozisyonda İsakın boş kaleye yuvarladığı topu Aytaç direk dibinden kornere gönderdi ve maç  0-0 bitti.

Adapazarıspor: 0    Karasuspor: 0

Hakemler: Oktay Koçak, Ali Anıl Özdemir, Alican Oğuz

Adapazarıspor: Ercan** Murat** Caner** Yusuf** Aytaç*** Rıza** (Çağatay**), Hüseyin** (Semih**), Furkan** Mert** (Engin**), Oğuzhan*** Nuri***

Antrenör: Abdullah İleli

Karasuspor: Serdar*** İshak** Semih*** Özgür (K.Kart), Server** (Ünal**), Ruhi*** Mustafa*** Özkan** Emircan*** Sinan** (Can**), Enes** (Furkan**)

Antrenör: Cumhur Özkurt

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!