Karasu futbolu Aziziyenin kollarında kaldı

featured

Karasu futbolu Aziziyenin  kollarında kaldı

Karasuspordaki çalkantılı sürecin sonun da sarı kırmızılı ekipin Bal liginden sonra  Süper ligede katılmamasının ardından   Karasu futbolunun merkezi anlamda temsil yükü Karasu Aziziyesporun   sırtına bindi. Reşit Yetim Başkanlığındaki Sarı Lacivertli ekip takımı yılların deneyimli teknik adamı Süleyman paçalıya teslim ederken trans ferdede  atağa kalktı.

KARASULU  GENCLER  GÜÇ VERDİ

Karasusporun lige katılmaması sonrası genç ve yetenekli, boşta kalan genç oyuncuları  için Karasusporun kapısını çalan K.Aziziyeye  Karasuspordan bu konuda destek geldi. Son  olarak Kocaalispor forması giyen  Ömer Faruk Çiveleki renklerine  bağlayan Karasu Aziziyespor  daha sonra Karasusporun kapısını çaldı.  Sarı lacivertli ekipten Berkhan kartalı, Kaan İskender’i, Bedirhan Kartalı, İsmail Devecioğlunu, Hasan ve Kaan Kalyoncu kardeşleri renklerine bağladı.

HEDEF BAL LİGİ

Süper lig hazırlıklarına teknik sorumlu Süleyman paçalı nezaretinde devam eden Karasu Aziziyesporda  yeni sezon hedefini Başkan Reşit Yetim  Bal ligi olarak belirledi. Başkan yetim Karasu futbolunun sesi olmayı, Karasusporun olmadığı süreçte  Karasu’nun futbolda  heyecan veren futbol evi olmayı  çok istediklerine vurgu yaparken, Karasusporun  transfer konusunda kendilerine  verdiği destekten dolayı  teşekkür etmeyi ,yeni sezon hedefleri içinde yer verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!