Harmanlıkspor Açılışı tesiste yapıldı

featured

Harmanlıkspor Açılışı tesiste yapıldı

Süper amatörün şampiyonlukta en iddialı takımlarından Harmanlıkspor sezonun ilk çalışmasını kendi tesislerinde yaptı. Teknik sorumlu Tevfik Tetik hoca ısınma ve açma germenin ardından yeni sezon kadrosuna “ Hoş geldiniz” dedi. Tevfik hoca futbolcuları 3 takım halinde değişmeli olarak çift kale maç yaptırdı ve ilk çalışmada futbolcularına taktikler yağdırdı. Tevfik hoca yeni sezon hakkında sorulan şampiyonluk sorusuna “ Cevabımızı sahada vereceğiz” dedi.

Ergezen: Bayrağı  yüksekte tutun

Harmanlıkspor kulübü başkanı İsmail Yağlar konuşmasında futbolculara “ Bizi her an yanınızda hissedin büyük Harmanlıkspor camiasını en iyi şekilde temsil edin” dedi. Açılışta bulunan Harmanlıksporun 26 yıllık efsane başkanı Metin Ergezen onursal başkan olarak futbolculara ve yöneticilere yaptığı konuşmada “ Harmanlıkspor yönetimi ve futbolcu kadrosu genç ellere teslim edildi, sizler Harmanlıkspor bayrağını en yüksekte tutun” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Baklava ikram edildi

Sezon açılışının ilk çalışmasından sonra Başkan İsmail Yağlar ve yöneticiler teknik sorumlu Tevfik tetik ve futbolculara baklava ikramında bulundular, günün anısına birlikte fotoğraf çektirdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!