Javier Escalante Sakarya’ya geliyor…

featured

Avrupa, Dünya Karate Federasyonları hakem kurul Başkanı İsveçli Javier Escalante Sakarya’ya geliyor.

 

İlimizde yapılacak Türkiye Karate şampiyonası öncesi ve şampiyona da Türk Karate hakemlerine seminer verecek olan, Avrupa ve Dünya Karate federasyonları hakem kurulu Başkanı Javier Escalante, Çarşamba günü ilimize geliyor. Perşembe günü başlayacak Türkiye Karate Şampiyonası öncesinde Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür merkezinde Türk hakemleri ile buluşacak olan Javier Escalante, şampiyona süresinde de Türk Karate hakemleri ile birlikte saha da olacak, sonrasında, Pazar günü ilimizden ayrılacak.

 

Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş yaptığı açıklamada “ Sakarya, sporda ilk defa bu kadar önemli bir şahsiyete ev sahipliği yapacak. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz’a seminer konusunu açtığımızda bizleri memnuniyet le destekledi, ev sahipliği konusunda ise, İl Emniyet Müdürümüz Fatih Kaya’da, misafirimizin ilimizden güzel hatıralar ile mutlu ayrılmasını sağlamak adına tüm imkânlarını seferber etti.

 

Böylesine anlamlı bir hakem organizasyonunu ilimize verdiği için Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz ve İl Emniyet Müdürü, TKF yönetim kurulu üyesi Fatih Kaya’ya çok teşekkür ediyoruz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!