İşte Yenikent’e yapılacak havuz

featured

İşte Yenikent’e yapılacak havuz

Büyüşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent’te inşa edilecek havuzun projesini paylaştı. Başkan Toçoğlu, “Proje çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde ihaleye çıkacak, Yenikent’e yeni bir yüzme havuzu kazandıracak, şehrimiz yüzme kültürüne yeni bir soluk getireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent’te inşa edilecek havuzun projesini paylaştı. Havuzun proje çalışmalarının tamamlandığını ve kısa süre içerisinde ihaleye çıkacaklarını açıklayan Başkan Toçoğlu, şehirde yüzme kültürüne havuz ile birlikte önemli bir katkı sunacaklarını ifade etti. Başkan Toçoğlu, ihalenin ardından hızla projeyi tamamlayacaklarını da sözlerine ekledi.

 

Projesi hazır

Başkan Toçoğlu, “Daha önce Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adasına gerçekleştirdiğimiz ziyarette projemizin içerisine yüzme havuzu kazandıracağımızı müjdelemiştik. Hemen çalışmalarımızı başlattık. Yer tespitini yaptık. Proje için gerekli adımlarımızı attık. Projemizi hazırladık. İnşallah kısa süre içerisinde ihalemizi gerçekleştirecek, şehrimize yeni bir yüzme havuzu kazandırmış olacağız” dedi.

 

Hayırlı olsun

Sakarya’da yüzme sporuna karşı yoğun bir ilginin olduğunu ve bu ilginin her geçen gün arttığının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Şehrimizde bulunan mevcut yüzme havuzu bu alanda yaşanan yoğunluğun tamamını üstlenmek durumunda kalıyor. Hem burada yeni bir alternatif sunmak hem de Yenikent bölgesindeki hemşehrilerimizin yüzme imkanına sağlıklı bir şekilde kavuşmasını sağlamak için böyle bir projenin uygun olacağını düşündük. İnşallah yakın zamanda ihaleye çıkacak ve hızlıca projemizi  tamamlayacağız. Tüm Yenikent’e ve bölgeye hitap edecek havuz hayırlı olsun. İnşallah hem yeni nesil sporcuların yetişmesine hem de spor kültürünün artmasına katkı sağlarız” diye konuştu.

DCIM100MEDIADJI_0056.JPG

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!