Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tenis Kortuna Kavuştu

Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tenis Kortuna Kavuştu

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ferizli Spor Kompleksi bahçesine yapımı tamamlanan tenis kortu hizmete açıldı.

36×18 standartlarında Tenis kortu uzman antrenörler eşlinde Pazartesi ve Cuma Günleri 16.30-18.30 arası kurslarına başladı.

2022 yılında Adalet Bakanlığından geri alınan 500 kişilik Spor Salonu, İlçe Spor Müdürlüğüne verilmesi sonrasında ‘‘ Ferizli Spor Kompleksi ’’ adını alarak aktif olarak tekrar sporcuların hizmetine açıldı.

Ferizli Spor Kompleksi’nde, hayata geçirilen spor branşlarında; Futbol, Badminton, Basketbol, Voleybol, Karate, Taekwondo, Kick Boks, Güreş, Pilates, Yüzme branşları ile 500 üzerinde sporcu bulunan spor kompleksi bünyesinde, 9 uzman antrenör ve beden eğitimi öğretmenleri görev yapmaktadır. Futsal ve Jimnastik kurslarının da açılması planlanan İlçe Müdürlüğünde ,yakın zamanda kurulumu yapılan portatif havuzlar da yüzme branşında faaliyet vermeye devam ediyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!