Şeyhvarmazspor Hüseyin Balaban’a emanet..

Şeyhvarmazspor Hüseyin Balaban’a emanet..

Sakarya 1. Amatör Kümede mücadele eden Şeyhvarmazspor  antrenör Hüseyin Balaban ile anlaştı..

1.Amatör Kümede mücadele eden Şehvarmazspor 2018-2019 sezonu öncesi Kurban Bayramı arifesinde antrenör Hüseyin Balaban ile resmen anlaştı.

Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, genç antrenör Hüseyin Balaban ile Kurban Bayramı arifesinde bir araya geldi. Her konuda anlaşan taraflar 2018-2019 sezonu öncesi el sıkıştı ve Balaban resmen Şeyhvarmazspor’un yeni antrenörü oldu.

Futbolculuk dönemi başarılarla dolu olan Hüseyin Balaban, Pamukovaspor, Pamukova Kardenizspor Pamukova Gençlergücü, Mekecespor, Osmanelispor, Bayırköyspor ve Osmaneli  Sakaryaspor da futbol  oynadı.

Antrenörlük kariyerine ilk Şeyhvarmazspor ile başlayacak olan Hüseyin Balaban, Şeyhvarmazspor Başkanı Tanju Çelik ile her konuda anlaştıklarını ifade ederek “ Nasip olursa 2018-2019 sezonunda Şeyhvarmazspor’un başarısı için çalışacağız. Şu an takıma imkanlar ölçüsünde birkaç takviye yapmayı planlıyoruz.  Amacımız güzel futbol ve başarılı bir sezon geçirmek “ dedi.

Şeyhvarmazspor Muhtarı Mevlüt Koştur,  anlaşmaya varılan Hüseyin Balaban’ın Şeyhvarmazspor’a hayırlı olması temennisinde bulunarak, “ Takımımıza tam destek veriyoruz. Bu sezon beklentimiz Süper Amatör. İnşallah sezon sonu hedefimize ulaşırız “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!