Işıksu’dan Şehit ve Gazi Ailelerinin Çocuklarına 54 Bisiklet Hediyesi

featured

Işıksu’dan Şehit ve Gazi Ailelerinin Çocuklarına 54 Bisiklet Hediyesi

Adapazarı Güzelliklerin Peşinde Pedal Çeviriyor

Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde Başkan Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel ile birlikte Adapazarı’nın merkezinde bisikletle tur attı ve Çocuk Hakları Sokağı’nda düzenlenen programda Şehit ve Gazi ailelerinin çocuklarına bisiklet hediye etti. Başkan Işıksu, “Adapazarı’mız sporun, yardımlaşmanın, birlikte yaşamanın yurdudur. Evlatlarımıza hediye ettiğimiz 54 bisiklet, bugünkü mutluluğumuzun bir nişanesi olsun istedik. Güzelliklerin peşinde pedal çevirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Avrupa Hareketlilik Haftası

Adapazarı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Çocuk Hakları Sokağı’nda program düzenledi. Adapazarı Belediyesi Ana Çalışma Binası’ndan Şeker Mahallesi’nde bulunan Çocuk Hakları Sokağı’na bisikletle giden Başkan Mutlu Işıksu’ya Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel eşlik etti.

Çocuk Hakları Sokağı’nda Bisiklet Programı

Başkan Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor’un katıldığı, Çocuk Hakları Sokağı’nda düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası programında eğlenceli dakikalar yaşandı. Şehit ve Gazi aileleri ve çocukları ile sohbet ederek oyunlar oynayan Başkan Mutlu Işıksu, bisiklet hediyelerini verdi.

Başkan Işıksu’dan 54 Bisiklet

Hareketlilik Haftası programı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı’mız sporun, yardımlaşmanın, birlikte yaşamanın yurdudur. Adapazarı’mızı çok seviyoruz ve tüm güzelliklerin şehrimizde yaşanması için gayret gösteriyoruz. Şehit ve Gazi ailelerimize ve evlatlarımıza çok kıymet veriyoruz. Bu haftanın sonunda da hem bisiklet kullanmaya dikkat çekelim, hem de çocuklarımıza hediyemiz olsun istedik. Evlatlarımıza hediye ettiğimiz 54 bisiklet, bugünkü mutluluğumuzun bir nişanesi olsun. Güzelliklerin peşinde pedal çevirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!