Hendek’te Bocce ve Dart Heyecanı

Hendek’te Bocce ve Dart Heyecanı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Bocce ve Dart Müsabakaları Hendek İlçe Birinciliği sona erdi.

Hendek Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Dart müsabakaların ardından Genç Erkekler kategorisinde; Özel İmge Anadolu Lisesi birinci, Hendek Anadolu Lisesi ikinci ve Özel Teksen Anadolu Lisesi üçüncü olurken, Genç Kızlar Kategorisinde; Özel İmge Anadolu Lisesi birinci, Özel Teksen Anadolu Lisesi ikinci ve Hendek Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Dart Müsabakalarında Yıldız Erkekler Kategorisinde ise ; Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu birinci, Prof. Dr. İsmail Cerrahoğlu İmam Hatip Ortaokulu ikinci ve Beylice Ortaokulu üçüncü olurken, Yıldız Kızlar Kategorisinde; Prof. Dr. İsmail Cerrahoğlu Ortaokulu birinci, Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu ikinci ve Beylice Ortaokulu üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Hendek İlçe Birinciliği Bocce müsabakaları sona erdi.  Hendek Atatürk Stadında düzenlenen Bocce müsakaları sonrasında  Genç Erkekler kategorisinde; Özel İmge Anadolu Lisesi birinci, Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci ve Hendek Anadolu Lisesi üçüncü olurken,  Genç Kızlar Kategorisinde; Özel İmge Anadolu Lisesi birinci, Hendek Anadolu Lisesi ikinci ve Hendek Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını, Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü  Süleyman Akıcı, okul müdürleri ve idareciler takdim etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!