Hendekspor’da Murat Kaya Dönemi

featured

Hendek Belediye Nikah ve Toplantı salonunda çoğunluğun sağlandığı Olağanüstü Kongreye Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özgür, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, STK Temsilcileri, Kulüp Başkanları, Taraftar grubu ve delegeler katıldı.
Kongrede Divan Başkanı Hüdaverdi Bahadır olurken, Üyeler ise Hamit İsmailoğlu ve Hüseyin Bilgiçli’den oluştu.
Bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden Numan Cengiz ve tüm şehitler için saygı duruşunun ardından İstiklal marşı okundu.
Gündem maddelerine geçildi ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Levent faaliyet raporunu okudu.
KULÜBÜN BORCU 4 MİLYONA YAKIN
Hendekspor 3. Ligde mücadele ettiği sezonda kulübün gelir ve gider tablosunu açıklayan Yönetici Mustafa Levent “Sporcu, Teknik ekip ve personel borcu 837 bin tl, Ticari borç 274 bin tl, Vergi borcu 95 bin tl, SGK Borcu 390 bin tl, Yönetim Kuruluna olan borç 1 Milyon 87 bin Tl, Yönetim dışı alınan borç 1 milyon 97 bin tl olmak üzere toplam borç 3 Milyon 781 Bin tl’dir”

ÇAKMAK’TAN SAMİMİYET ÇAĞRISI
Bizi biz yapan Hendekspor’un kendisidir diyen Eski Hendekspor Başkanı Zafer Çakmak, başka Hendekspor yok. Hendekspor Yönetimi düşmedi, Hendekspor’un camiası düştü. Hendek değerleri olan bir Şehir. Turgut Başkanımızın desteğiyle Adil Başkanımız ve Yönetimi pandemi döneminde takımı 3. Lige çıkarttı. Ben sahada ağlıyordum üç tane final oynamış kaybetmiş bir takımın oyuncusuydum. Biz bu süreçten sonra ne yapacağız önemli olan bu. Her Yönetim değişiminin ardından bir takım kırgınlıklar ve üzüntüler oluşuyor, bazı arkadaşlar farklı görüşlere düşüyor ve bu beni gerçekten üzüyor bende aynı duruma düştüm. Hendekspor’u bırakmamak gerekiyor, bir şeyimiz yok Hendekspor’umuz var. Basınıyla, taraftarıyla, eski sporcu ağabeylerimizle bu şehre emek vermiş insanlarla şu değeri ortaya koymamız gerekiyor ifadelerine yer verdi.
Teknik Direktör İmdat Kum, Akovaspor Antrenörü Ali Kemal Yener, Taraftar grubu adına Halit Sarı, Basın Mensupları Cemil Tekin ve Orhan Topçu birer konuşma yaparak Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Konuşmaların ardından seçime geçildi ve Kongreye tek liste ile giden Murat Kaya Başkanlığa seçildi.
BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
Kongre sonunda bir konuşma yapan Hendekspor Kulüp Başkanı Murat Kaya kongre sonrası yaptığı konuşmasında “ Apansız ve çok erken aramızdan ayrılan, kulübümüze futbolculuk yıllarından itibaren önemli hizmetlerde bulunan Numan Cengiz’i rahmetle yâd ediyorum.
Bu tip organizasyonlarda daha doğru bir değişle Hendekspor isminin geçtiği her yerde bile adeta gözlerin aradığı bir isimdi Numan Cengiz. Şuan burada bile çıkıp gelecek gibi sanki. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.
Olağanüstü Genel Kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasını diliyor, destekleriniz için şahsım ve yönetim kurulum adına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Net olarak ifade etmeliyim ki; Ben ve arkadaşlarım, Hendekspor’umuzu sportif başarılara taşıma azim ve heyecanı yanında; ilçemizin ulusal marka değeri olan kulübümüzü en iyi şekilde temsil etme sorumluluğu içerisinde olacağız.

Kurumsal bir anlayışla, Sağlam adımlarla, Ama mutlaka ve mutlaka birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğimizde başarı kaçınılmaz olacaktır.
Biz inanıyoruz, mücadele etmeye ve başarmaya talibiz. İlçemizde yaşayan, Hendekspor’umuza gönülden bağlı herkes, bu zorlu ancak imkansız olmayan mücadelede güç aldığımız engin bir kaynak olacak.
Sonuç itibarıyla bu büyük camiadan, Hendekspor’umuzun idaresini emanet aldık. Hiç şüpheniz olmasın ki; Emanetiniz ehil ellerde…
Bugün itibarıyla da sezon hazırlıklarına başlayacağız. Camiamızın ve futbol kamuoyunun merakla beklediği transfer çalışmalarımızı en az hata ve en doğru şekilde gerçekleştirme arzusundayız.
Son olarak; Bugüne kadar kulübümüze hizmet etmiş herkese teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum.
Genel Kurulumuza teşrif eden değerli üyelerimizi ve misafirlerimizi bir kez daha saygıyla selamlıyor, yeni sezonun Hendekspor’umuzun başarılarına sahne olmasını temenni ediyorum.

Hendekspor Başkanı Murat Kaya olurken
Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu
Ömer Gürbüz, Danyal Kaya, Ferdi Kahveci, Saim Gürbüz, Engin Varlıca, Resul Meraklı, Emel Kasap, Hüseyin Karaduman, Kamil Erdem, Kenan Ayar, Vural Tutkun, İlker Bayrak, İsmail Ceral, Nevzat Öğrek, Sedat Demirel, Selami Sırrı Keskin, Uğur Nal, Veli Ergen, Mustafa Yılmaz ve Bahattin Bıçak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!