Hendekspor’da moraller yerinde

featured

Bölgesel Amatör Lig’de Serdivanspor’u 2-0 mağlup ederek, 2’de 2 yapan Mavi-Siyahlılar’da Arifiye Kalaycıspor maçı hazırlıkları neşeli başladı. Teknik direktör Hüseyin Aydoğan, takımından ve sonuçtan memnun…

Hendekspor, Pazar günü kendi sahasında Arifiye Kalaycıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Hendek Atatürk Stadı’nda start verdi. Antrenmanda futbolcuların morali ve neşesi yerindeydi. Ligde ilk iki maçını kazanan Mavi-Siyahlılar, şampiyonluk hedefi doğrultusunda galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Serdivanspor maçına dönük olarak, “Hak edilmiş bir 3 puandı. Takım iyi oynadı, her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız” değerlendirmesinde bulanan teknik direktör Hüseyin Aydoğan, kazanılan 3 puanı taraftara armağan etti. Aydoğan bu haftaki Arifiye Kalaycıspor maçına yönelik ise, “Tüm maçları ve rakipleri ciddi görüyoruz. Yine 3 puan için çıkacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!